Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan férfi van, aki nem szereti az anális szexet?
Figyelt kérdés
a barátom meg is mondta,miután kipróbáltuk, h nem tetszik neki, és többet nem is akarja csinálni!
Hozzáteszem , nekem nem volt rossz élmény az anális szex!
N
2011. ápr. 16. 20:55
1/15 anonim válasza:
Én nem próbáltam, de bevallom, nem is szeretném. Valahogy nem vágyom bedugni oda, ahonnan a végtermék érkezik kifelé :)
3/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. ápr. 16. 21:11
4/15 A kérdező kommentje:
várom a továbbiakat!
2011. ápr. 16. 21:12
5/15 anonim válasza:
Előfordulhat. Bár kicsit furcsa, mert ha idegenkedik tőle egy pasi, az általában azt jelenti, hogy kipróbálni sem hajlandó. Ha viszont már egyszer belement, és bedugta oda, akkor nem tudom, mi nem tetszhetett neki benne. :)
6/15 anonim válasza:
Nálunk is így van. Én szeretném, jó is volt az első, de ő állítólag nem érzett semmit, szal nem is akarja többé. Én kérem, de látom rajta hogy ő nem szívesen. Így mindíg elmarad.
7/15 A kérdező kommentje:
azt mondja h a "bejárat" túl szűk neki az után is, miután már bent van teljes egészében a pénisze és ez nyomja a péniszét, ami kellemetlen neki, mert a végbél többi fele pedig azért kitágult és a bejárat pedig nem..nem tudom mennyire érthető:D
2011. ápr. 16. 21:20
8/15 anonim válasza:
Tőlem távol áll, de ha ez lenne a barátnőm vágya, akkor még szép hogy megtenném :)
17/f
9/15 anonim válasza:
Az előző barátom is és a mostani is undorítónak tartja, szerencsére én is. (Azért csak ott sz.rok..és ha tiszta, akkor is belül marad ez az..ha nincs előtte beöntés). De aki szereti,csinálja.
10/15 anonim válasza:
Nem tudom, én nem kérném meg a barátnőmet erre, csak ha ő engem, akkor kipróbálnánk, de valami extravastag óvszerrel...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!