Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kormos Kristóf kérdése:
Normális-e a fanszőrzet (férfi) eltávolítása?
Figyelt kérdés
Kérdés adott.Normális válaszokat.2011. ápr. 16. 20:24
1/12 anonim válasza:
Igen, A ferfi is legyen higenikus, bar nekem az a kedvencem mikor rovid, uh mindig nem borotvalom le csak ollovasl amennyire lehet
2/12 anonim válasza:
persze, nincs azzal semmi baj, de azzal sincs ha nem borotválja, se ffinál se nőnél. barátnőmnek is szőrös, bikinivonalban borotvált csak, nekem meg siman ollóval rövidre.
3/12 anonim válasza:
Szerencsére mára eljutottunk oda, hogy az efféle 'íratlan szabályok' is elfogadóbb, felvilágosultabb nézetekre épülnek. Tehát ha egy férfi úgy érzi jól magát, hogy eltávolítja, teheti ezt a legnagyobb nyugalommal és nem kell attól tartania, hogy bárki elítélje érte. Sőt, eléggé elterjedt dolog.
4/12 anonim válasza:
A lányok se szeretnek szőrszálakat szedegetni a szájukból
5/12 anonim válasza:
én elvárom férjemtől, és előtte is minden pasimtól, ugyanúgy ahogy tőlem is elvárják/várták. ha ő szörösen szereti akkor szól, h legközelebb ne...
6/12 anonim válasza:
20.30-as: ott a pont! :D én el is várom egyébként hogy a párom valamilyen szinten karban tartsa
7/12 anonim válasza:
Azt megértem, csajok, ha némelyikőtöknek jobban tetszik szőr nélkül, de az egyszerűen nem megfelelő érv, hogy a szátokba mehet közben. Hiszen a pénisz maga nem szőrös egyáltalán, csak a tövénél legfeljebb, ahhoz pedig nagyon ügyesen kell mélytorkozni, hogy azt elérjétek. :P
8/12 anonim válasza:
azért az embernek nem csak a pénisz kerül a szájába. egy-egy golyó is. egyenként
9/12 anonim válasza:
Akár csak a lányoknál. Semmit nem muszáj.
10/12 anonim válasza:
Hát de, a számba mehet, ha a kezem is használom a művelet során a szám mellett:P És ennek ellenére is, sztem legyen szőrös:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!