Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Idő előtt kihúzta. Lehetek e...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dorina2011 kérdése:

Idő előtt kihúzta. Lehetek e terhes?

Figyelt kérdés
Gumi nélkül feküdtem le a párommal(gyógyszert sem szedek).
2011. ápr. 16. 20:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én megengedem, hogy terhes legyél. Főleg ha ennyit tettél érte, hogy se gumi, se tabletta... Megdolgoztál érte, na. Biztos élvezted nagyon, ha közben sürgetted a srácot, hogy VESZÉLYES, VEGYED KI A FEGYVERT! De te tudod. Ha véletlen nem lennél terhes, akkor csak így tovább!
2011. ápr. 16. 23:22
 12/16 A kérdező kommentje:
Kösz szépen igazán rendes vagy....úgylátom te ezt az egészet nem érted...teljesen kétségbe vagyok esve...te meg itt jössz a bölcs szavakkal...grat :)
2011. ápr. 16. 23:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A húgom egyszer ugyanezt játszotta el, mint amit most leírsz. 17 évesen úgy csinált, mint aki a világon semmit nem bán az egész történésből, mint aki szinte büszke is erre. Utána persze rájött, hogy hoppá, mégiscsak kéne egy eseményutáni tabletta, és akkor már elkezdett parázni. De ami miatt mérges vagyok rá, rád, minden ilyen hibába eső lányra, hogy tudjátok, hogy védekezni KELL, mert a csapból is ez folyik, és mégsem teszitek meg. De ahogy írod is, te közben is aggódtál, féltél a következményektől. Akkor miért mész bele? Önmagad taszítod megalázó helyzetbe. Ilyenkor gondolj arra, hogy ugyan jót szeretnél a barátodnak, azért engedsz a vágyainak, de neked ez nem lesz jó, te nem fogod szabadon élvezni az aktust, sőt: a következmények is a tieid. Mert ha melletted is állna a fiú, akkor is TE vagy, aki teherbe eshet, nem ő! Szóval úgy is mondhatnám, hogy látszik, hogy te jót akarsz neki, de ha a barátod annak ellenére akarja veled csinálni, hogy te parázol, akkor ő is annyira tisztel és becsül téged, mint te őt? Nem akartalak nagyon letolni, de kikívánkozott belőlem a haragom. Remélem, 72 órás tablettát vettél be!
2011. ápr. 17. 08:45
 14/16 A kérdező kommentje:
ez úgy volt...hogy otthon hagyta a gumit,megállapodtunk hogy jó akkor nem lesz semmi,de a végén annyira vágytunk egymásra...hogy megengedtem hogy egy picit betegye..2-3 perc volt az egész....utána mondta hogy nagyon messze volt még a magömléstől
2011. ápr. 17. 14:36
 15/16 A kérdező kommentje:
szval ez nem az az igazi megszakítás akire mindenki gondol...hogy az utolsó pillanatban
2011. ápr. 17. 14:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát, megint én vagyok... csak drukkolok, hogy ne legyél terhes. Kicsi az esély, de nem 0. Legközelebb pedig vagy kézzel, vagy szájjal csináld neki, de nem hagyd, hogy "betegye". Ennyit ki kell bírni.
2011. ápr. 17. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!