Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen orgazmusom?
Azok a pasik akikkel eddig összejöttem egyik sem foglalkozott azzal hogy orgazmusom legye. Viszont a mostani párom meg csak az után tud elmenni hogy én elmentem. Mit csináljak hogy gyorsabban legyen orgazmusom vagy hogy legalább legyen?
Köszi a válaszokat
Ha érzed, közeledik, próbáld elnyújtani minél hosszabbra. Tanuld meg irányítani.
Utána pedig próbáld elérni azt az érzést, amit akkor érzel, amikor elnyújtod.
Nem kell elsietni, hogy gyorsabban legyen, élvezzétek ki a dolgot. :)
Hogy legyen orgazmusod. Vannak nők, akik a hüvelyi orgazmusra nem képesek, de a csikló izgatásával ők is el tudnak jutni a csúcsra. Izgassa a barátod a csiklódat ujjal vagy nyelvvel. Persze ehhez is idő kell, fel kell izgulnod hozzá, szóval lehet, hogy ez fél vagy 1 órába is beletelik, mire orgazmusod lesz.
Próbáljatok ki több dolgot is (fül, nyak simogatása, csókolgatása, tejszínhab, stb), és majd csak rájöttök, hogy mi az, ami felizgat téged. Mint írták a maszti is hasznos, azzal ismered meg a tested, szintén segít abban, hogy mitől indulsz jobban be.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!