Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá magam hogy szopjam le a pasim?
Figyelt kérdés
Szeretem a pasimat meg le is feküdtem vele,de nem tudom rá venni magam arra hogy leszopjam,pedig ő már kinyalt és szeretnék én is valami jót adni neki.2011. ápr. 16. 17:31
1/13 anonim válasza:
Agykontrollal.
Mondogasd magadban naponta 2x 15 percig alfában, hogy: "le akarom szopni a Józsit, le akarom szopni a Józsit, kívánom a Józsit" (A Józsi helyett a srác nevét természetesen.)
2-3 héten belül le akarod majd szopni. Tuti módszer.
2/13 A kérdező kommentje:
hát kösz de eltaláltad a nevét mert Jóskának hívják,de én szívesen leszopnám csak nem kedvelem azt az előnedvet
2011. ápr. 16. 17:36
3/13 anonim válasza:
El kell határozni és kész.. más hogy nem hiszem, hogy menni fog, ha tényleg akarod, akkor csak akaraterő kell hozzá és menni fog. :)
5/13 anonim válasza:
Akkor megvárod, amíg az előnedv kijön, és csak utána szopod.
6/13 A kérdező kommentje:
és az mennyi időre jön ki az előnedv?
2011. ápr. 16. 17:50
7/13 anonim válasza:
Változó. De kóstold meg először, csak aztán mond hogy szereted-e vagy sem.
8/13 A kérdező kommentje:
egyszer próbáltam,de nem ízlett pedig nem utálom a pasimat.
2011. ápr. 16. 18:42
9/13 Moszuke válasza:
ja, nyilván a p*nádnak k*rva jó íze lehet, a pasid se panaszkodik.. mit finnyáskodsz.. szopjál azt kész.
10/13 A kérdező kommentje:
kb mennyi ideig kell szopni,mert nem akarom hogy elélvezzen
2011. ápr. 16. 19:08
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!