Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen tanácsot tudtok adni h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tanácsot tudtok adni h hüvelyi orgazmusom legyen. Nektek hogyan sikerül a hüvelyi orgazmus. Mennyi idő utan? (előjáték+aktus)

Figyelt kérdés
Mivel sajnos még nem volt, érdekelne hogy mit csinálok esetleg rosszul.
2011. ápr. 16. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát minden nő más,mástól megy el,máshogy jó neki.Sokáig nekem sem volt hüvelyi orgazmusom és lehet,hogy hlyén hangzik,de egészen a mostani páromig!Nagyon jó kapcsolatunk van,imádjuk egymást,és nagyon jól kiegészítjük egymást az ágyban is,vele először!Az előtte lévő pasikkal sosem volt hüvelyi orgazmusom,nem is igazán volt normális kapcsolat egyik sem.Lehet,hogy van köze hozzá,nem tudom,de tény és való,hogy nekem azóta van,mióta igazán szerelmes vagyok.Nálunk mindig van előjáték is,elég sokáig,aztán maga az aktus közben megyek el úgy,de semmi különlegeset nem csinálok közben,néha kicsit be szoktam feszíteni ott lent és attól intenzívebb.Hát remélem segítettem valamit!:)
2011. ápr. 16. 18:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.2 hosszú kapcsolat után vagyok, és sajnos egyik alkalomnál sem volt hüvelyi orgazmusom..
2011. ápr. 17. 18:25
 3/5 anonim válasza:
2011. ápr. 18. 20:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezen a videón mutatnak egy direkt technikát, ami segíthet, hogy megtapasztald. Barátnőmnél működik. De azért ezt csak bemelegítésnek szoktam alkalmazni, utána az együttlét alatt is még sokszor jólesik neki.

Bár minden nő minden dologra másként reagál, de érdemes lehet megpróbálni.

[link]

2011. ápr. 19. 00:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljes ellazulás, bizalom a pároddal szemben, őszinte szeretet és élvezet. Ha ez megvan már csak a pároddal lehet gond.
2011. ápr. 19. 07:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!