Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mosoly15 kérdése:
Egy 40es pasit mi izgat fel?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 17:04
2/7 anonim válasza:
csak nem tippeket akarsz?????????kis huncut!!!!!
3/7 anonim válasza:
crysis 2 engem is felizgatna , ha végre tudnám flasheltetni az xboxot -.-
6/7 eperke2 válasza:
Nekem is 40 éves a párom,(Én 31vagyok)Igaz mi keveset tudunk együtt lenne a sok munkája miatt,de saját tapasztalatból elmondom:simán letámad,levetköztet,nekem esik,igen határozottan "áll" a dolgokhoz.Ja!Szereti az orális szexet,(a számba csak miattam nem jöhet)Anális szex nálam alapból kilőve,bár Ő benne lenne.Újjazni,csókólozni is szeret.És úgy alapból szereti a nagy mellemet,csipkedni stb...Szereti ha én is játszadozok a bimbójával.Van,hogy semmi előjáték,magára húz... :-)Szereti,ha kimondom a dolgokat,a nevükön...És szereti hallani a hangomat szeretkezés közben.Egyszerüen:tabuk nélkül,őszintén.Ez a korosztály már nem "szorakozik"...Legalábbis az én Páromnál ezt tapasztalom.De mindenki más.Nálunk így működik a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!