Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért kérdezi meg minden pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezi meg minden pasi szex után, hogy milyen volt?

Figyelt kérdés
Egy idő után egy kicsit vicces... :D
2011. ápr. 16. 15:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
50%
Visszakérdezek: miért színleli annyi nő az orgazmust?
2011. ápr. 16. 15:32
 2/23 anonim ***** válasza:
63%
sakk-matt
2011. ápr. 16. 15:39
 3/23 anonim ***** válasza:
74%

Csak azok kérdezik meg kiket érdekel a párjuk, vagy ettől érzik magukat férfinak ha jónak tartják vele a szexet.

De én néha tényleg meg szoktam kérdezni, mert ha nem mondja a csaj hogy így, lassabban gyorsabban meg ilyenek akkor nem tudom hogy most épp nem mert szólni mert szar neki vagy azért nem szól mert jó neki.

2011. ápr. 16. 15:39
 4/23 A kérdező kommentje:
szó sincs itt sakk-mattról :D de erre csak olyan tud válaszolni aki tényleg színlel.. :D :D
2011. ápr. 16. 15:42
 5/23 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok: a visszakérdezésemmel pusztán érzékeltetni akartam a helyzetet. Igen, megkérdezi, és ha olvasgatsz itt a gyk-n egy picit kérdéseket rájöhetsz, hogy bizony nem minden nőnek természetes és magától értetődő dolog az orgazmus. Ezek után nem furcsállnod kellene, hogy a párod megkérdezi, hanem örülni. Ugyanis sok férfi addig sem jut el, hogy odafigyeljen a párjára ilyen téren, nem, hogy megkérdezze.
2011. ápr. 16. 15:45
 6/23 anonim ***** válasza:

szóval te vagy válaszolsz és hazudsz vagy hagyod évődni

sakk-matt

2011. ápr. 16. 15:46
 7/23 anonim ***** válasza:

lehet ha egyszer válaszolnál nemkérdeznék meg minden alkalommal

sakk-matt

2011. ápr. 16. 15:48
 8/23 A kérdező kommentje:

Én örülök, csak bennem olyan is felmerült nem egyszer, hogy ezt a kérdést nem miattunk teszik föl a férfiak, hanem azért hogy magukat nyugtassák.

szóval én válaszolok és nem hazudok.. mivel értelmetlen. Csak magamat csapnám be. :D Ismét nincs itt semmiféle sakk-matt... :D

2011. ápr. 16. 15:52
 9/23 A kérdező kommentje:
eddig minden alkalommal válaszoltam. :) csakhogy megnyugodj
2011. ápr. 16. 15:52
 10/23 anonim ***** válasza:

Basszus ne általánosítsunk. Van olyan akit tényleg érdekel hogy hogyan érezte magát a csaj, mert gyakran nem mondanak semmit a csajok mi a véleményük vagy ráadásul hazudnak és később dumálnak ki a barátnőjükkel vagy háborodnak fel hogy milyen szar volt....

Úgy hogy én megkérdezem nem azért mert magam akarom fényezni hanem mert tényleg érdekel, ha nem volt jó akkor kiengesztelem elkezdem még egyszer, megkérdezem hogy csináljam...

2011. ápr. 16. 15:58
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!