Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasinak kijön az előváladéka, akkor már hasonlót érez mint az orgazmus?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és érdekel :D2011. ápr. 16. 14:21
3/11 A kérdező kommentje:
dehát valamiért csak kijön
2011. ápr. 16. 14:24
4/11 anonim válasza:
Kijön, mert előváladék. Én úgy vettem észre, hogy akkor jön ki, ha nagyon felizgulok, de az igazán kicsi mennyiség. Egy cseppnyi.
5/11 anonim válasza:
Miért, mikor Te lányként nedvesedsz, akkor hasonlót érzel, mint az orgazmus? -.- Fiúknál az a folyadék ugyanúgy arra való, hogy nedvesítsen, mint a lányoknál.
6/11 anonim válasza:
azt zabázlja kifelé jövet a g.ci. Egyszerű tápanyag, de ugyanúgy terhes lehetsz tőle.
7/11 anonim válasza:
nemaz, de ha felizgulok, csurog kifele rendesen. volt mar hogy odaragadt a gatyeszhoz, de ezt eszre sem vettem csak miutan probaltam leszedni :D
8/11 anonim válasza:
még véletlenül se olyan.de miért kérded?
9/11 anonim válasza:
EGy-egy pillanatra lehet. Olyankor "jön ki", ha éppen jobban izgulsz.
10/11 anonim válasza:
kijön, ha felizgulok, de magát a folyamatot nem érzem, hogy belülről jön kifelé. csak már azt amit már korábban is írtak h hozzáragad a boxeremhez :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!