Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki tud kérem segítsen! Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Már napok óta nagyon érzékeny a makkom. Miután a barátnom kielégitett, irtózatosan bevorosodott, és elkezdett csípni. Azóta a spermám "betúrósodik" pedig eddig soha nem tette. Azóta a makkom állandóan fáj, voros mindig, és a spermámnak sárga szine lesz, és gennyes szaga van. Vártam hátha elmúlik de nem tortént meg. Mégegyszer elélveztem, és megint elkezdett csípni k*rvára. Ha valaki tudja hogy miért lehet ez kérem segítsen2011. ápr. 16. 13:33
2/12 anonim válasza:
Sürgősen menjetek el mind a ketten orvoshoz. Bőrgyógyászhoz. Ez valami fertőzés. Nem váladékozik?
4/12 anonim válasza:
A Kalákának van egy ilyen száma:
"segítség hívjatok papot,
lenyeltem három megymagot!"
Te viszont orvost hívj azonnal,az ilyenekkel nem szabad viccelni én azonnal rohannék a rendelőbe!!!
5/12 anonim válasza:
Sürgősen menj el orvoshoz. De ha nem mész az sem baj: nem kell levágni, lerohad.
6/12 bogyo1020 válasza:
Azonnal menj dokihoz, mivel fiú vagy, menj urológushoz, ha Pesti vagy minden kerületben van ügyeletes kórház, illetve vidéken is, és ott az urológiát keresd. Tripper lehet, az váladékozik...és szaga van.
7/12 anonim válasza:
Az urológus krvára nem jó erre, ezt lassan megtanulhatnák itt a válaszolók... bőrgyógyászhoz-nemibeteggondozóba kell menni.
8/12 anonim válasza:
Fertőzés, doki. És hanyagold vele a szexet, és tájékoztasd.
9/12 A kérdező kommentje:
Barátnom is ezt ajánlotta. Elmennék orvoshoz de 15 éves vagyok, és nem tudom hogy mondjam el ezt szuleimnek :S meg h miért mennék orvoshoz...mert tuti nem mondanám el az igazat.
2011. ápr. 16. 14:41
10/12 anonim válasza:
Akkor száradjon le a tököd...ez nem játékdolog, értsd már meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!