Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha valaki tud kérem segítsen!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki tud kérem segítsen! Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
Már napok óta nagyon érzékeny a makkom. Miután a barátnom kielégitett, irtózatosan bevorosodott, és elkezdett csípni. Azóta a spermám "betúrósodik" pedig eddig soha nem tette. Azóta a makkom állandóan fáj, voros mindig, és a spermámnak sárga szine lesz, és gennyes szaga van. Vártam hátha elmúlik de nem tortént meg. Mégegyszer elélveztem, és megint elkezdett csípni k*rvára. Ha valaki tudja hogy miért lehet ez kérem segítsen
2011. ápr. 16. 13:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mire való az orvos... :|
2011. ápr. 16. 13:35
 2/12 anonim ***** válasza:
Sürgősen menjetek el mind a ketten orvoshoz. Bőrgyógyászhoz. Ez valami fertőzés. Nem váladékozik?
2011. ápr. 16. 13:36
 3/12 anonim ***** válasza:
orvos!!!!!!!!!!
2011. ápr. 16. 13:38
 4/12 anonim ***** válasza:

A Kalákának van egy ilyen száma:

"segítség hívjatok papot,

lenyeltem három megymagot!"

Te viszont orvost hívj azonnal,az ilyenekkel nem szabad viccelni én azonnal rohannék a rendelőbe!!!

2011. ápr. 16. 13:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Sürgősen menj el orvoshoz. De ha nem mész az sem baj: nem kell levágni, lerohad.
2011. ápr. 16. 13:45
 6/12 bogyo1020 válasza:
Azonnal menj dokihoz, mivel fiú vagy, menj urológushoz, ha Pesti vagy minden kerületben van ügyeletes kórház, illetve vidéken is, és ott az urológiát keresd. Tripper lehet, az váladékozik...és szaga van.
2011. ápr. 16. 13:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Az urológus krvára nem jó erre, ezt lassan megtanulhatnák itt a válaszolók... bőrgyógyászhoz-nemibeteggondozóba kell menni.
2011. ápr. 16. 13:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Fertőzés, doki. És hanyagold vele a szexet, és tájékoztasd.
2011. ápr. 16. 14:29
 9/12 A kérdező kommentje:
Barátnom is ezt ajánlotta. Elmennék orvoshoz de 15 éves vagyok, és nem tudom hogy mondjam el ezt szuleimnek :S meg h miért mennék orvoshoz...mert tuti nem mondanám el az igazat.
2011. ápr. 16. 14:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Akkor száradjon le a tököd...ez nem játékdolog, értsd már meg!!!
2011. ápr. 16. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!