Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy jön helyre a pénisze?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jön helyre a pénisze?

Figyelt kérdés

Már írtam ki hasonló kérdést. Az történt, hogy a párom "meghúzta" a péniszét. Túl szűk és száraz voltam és ez fájdalmat okozott neki. Két napja történt a dolog, de még mindig fáj neki.

Ez mit jelent? Hol van ilyenkor a baj? És mit lehet tenni?

sosem történt még ilyen ezért tanácstalan vagyok.

2011. ápr. 16. 13:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mit értesz az alatt, hogy "meghúzta a péniszét"?
2011. ápr. 16. 13:11
 2/11 anonim ***** válasza:
54%
le kell vágni flexel
2011. ápr. 16. 13:11
 3/11 A kérdező kommentje:

A hülyék kíméljenek.... -.-"

Nem tudom mit érthetnék ez alatt, nekem így mondta hogy "meghúzta". Azt reméltem valaki fel tud világosítani hogy ez most mi is. Természetesen tőle is meg fogom kérdezni de addig körbekérdezek hogy kinek van valami hasonló tapasztalata.

2011. ápr. 16. 13:15
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Azért ahhoz elég hevesen kellett szeretkeznetek, hogy ez történjen. Meg azt nem értem, hogy 1 másodperc alatt múlt el a nedvességed, vagy hogy?
2011. ápr. 16. 13:16
 5/11 anonim ***** válasza:
54%

Nem akarok senkit megsérteni, de szerintem nem sok olyan tapasztalattal fogsz találkozni, hogy a lány egyáltalán nincs felizgulva, sőt, totál száraz és szűk, a fiúja meg feszt be akarja tuszakolni a pöc.sét.

Megérdemelte!

Neked meg inkább gondolkodni kéne, hogy mi a jó neked az ilyen szexben, nem aggódni amiatt, hogy meghúzta.

Húzgálhatná élete végéig magának, ha a pasim ilyennel próbálkozna!:P

Neked meg tiszta felüdülés, legalább addig sincs szex, mert lefogadom, hogy semmi élvezeted nem volt még benne az életben.

A barátod meg kocogjon el urulógushoz, mert akár komolyabb, maradandó sérülése is lehet.

Keress rá google-ban, hogy pénisztörés, vagy -szakadás.

(Nincs benne csont, nyugi!)

2011. ápr. 16. 13:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A pénisz alsó részén a makk alatt van egy kis bőr redő (a fityma és a pénisz teste között), amit féknek hívnak. Elég érzékeny helyen van, és bizony "szárazabb" közösülések alkalmával ez a vékony hártya könnyen bereped, megsérül.

Hamar (néhány nap alatt) be is gyógyul. Sajnos míg kicsit meg nem tágul hajlamos a sérülésre, és ez kellemetlen érzést okoz. Nem súlyos dolog, hamar és magától gyógyul, maximum 4-6 alkalommal, utána már eléggé megnyúlik ahhoz, hogy már ne repedjen be.

Fel a fejjel, ez csak kellemetlen kicsit, de egyáltalán nem veszélyes. Elmúlik... Kb. olyasfajta sérülés, mint a nőknél a hymen (szűzhártya) átszakadása (és kb. annyira is súlyos). :-D

Pedro

2011. ápr. 16. 13:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
gondolom a makk allati bör kicsit megfeszült.elmulik,csak egy ideig finoman.
2011. ápr. 16. 13:24
 8/11 A kérdező kommentje:

hűha utolsó most megijesztettél nagyon :S Remélem nincs baja.

Szeretem nagyon és ő is engem. Lelki oka volt ennek és nem ő tehet róla. Az előző barátom nagyon rossz lelki dolgokat hagyott bennem és ezek néha előjönnek amikor szeretkezek a párommal (megerőszakolás féleségről van szó az előző pasimnál - csak hogy értsétek). Annak ellenére hogy 100%ig megbízok a jelenlegi páromban, néha megakadályoznak ezek az emlékek és előjönnek. És akkor van ilyen kiszáradás-beszűkülés.

Amikor betette akkor még nedves voltam (habár akkor se annyira) és nem szűk. Csak sajnos később elszállt a dolog nálam.

2011. ápr. 16. 13:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Két dolog lehetséges: vagy kicsit berepedt a nyálkahártyája a makk alatt / a fityma belső falánál/, vagy a pénisz kötőszövetén /a szivacsos vagy az üreges állományban/ lettek kis mikrosérülések. Mindkettő néhány nap alatt spontán gyógyul.
2011. ápr. 16. 13:26
 10/11 anonim ***** válasza:
76%

Édes jó istenem hogy egyesek mennyi hülyeséget tudnak össze-vissza írogatni!

Nyugi, semmilyen "törés" meg "szakadás" nem történt. Ez egy horzsolás jellegű sérülés.

Aki meg NINCS TISZTÁBAN a pénisz felépítésével, az legalább nézze meg a pasijáét, vagy kérdezze meg tőle, mielőtt tudástól el nem homályosított éleslátásával marhaságokat írogat.

Pedro

2011. ápr. 16. 13:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!