Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok 90%-a nem képes hüvelyi orgazmusra, akkor ugyanekkora % nem is élvez el szex közben?
Akinek a párja odáig jut csak el, hogy azzal próbálja kielégíteni a nőt, hogy megdugja, annak tényleg nagyon nehezen lesz orgazmusa.
De ugye, okos és szerelmes férfi tudja, hogy van csikló is a világon, meg kismillió egy örömszerzési mód.
Csak hogy tisztázzunk valamit: ELVILEG MINDEN NŐ képes a hüvelyi orgazmusra is, inkább mondanám úgy, hogy 90%-uknak soha életében nem sikerül megtapasztalni. Bár egy másik tankönyvünk azt írta, hogy lényegében úgy van a nőnek orgazmusa szeretkezés közben, hogy a pénisz belülről izgatja a csiklót...
De például mi több, mint 2 éve szeretkezünk, a barátom mindig mindent megtesz, hogy nekem jó legyen, és érzem is, hogy nagyon jó, élvezem nagyon a szeretkezést, azonban mégsem élvezek el sosem közben. A csiklómat hiába ingerlem/ingerli Ő közben, mert onnantól, hogy a hüvelyemben van a barátom, csinálhat(ok) bármit a csiklómmal, nem is érzem, mert csak azt érzem, ami a hüvelyemben történik (sőt, van, hogy inkább kellemetlen, ha a csiklómhoz nyúl olyankor). Úgyhogy nekem pl. még sosem volt szeretkezés közben orgazmusom, mindig külön elégít ki orálisan a barátom. Ettől függetlenül én hiszek benne, hogy egyszer sikerül. Különben meg nem az elélvezés a lényeg a szeretkezésben, hanem hogy szerelmesek vagyunk egymásba, és ezt kimutatjuk egy magasabb fokon, amellyel mindketten a Mennyben érezzük magunkat.
20L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!