Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan izgassam fel teljesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan izgassam fel teljesen a barátnőmet?

Figyelt kérdés
ma este elvileg lefogunk feküdni és szeretném ha nagyon élvezné és csak az érdekelne hogy mivel tudom a legjobban felizgatni ill. eljuttatni a csúcsra? 18/F
2011. ápr. 16. 12:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ha eddig még sose pettingeltetek, és nem tudod, mi jó, mi izgató neki, és hogy juttasd el a csúcsra, akkor még nincs itt az ideje, hogy lefeküdj vele...
2011. ápr. 16. 12:26
 2/11 A kérdező kommentje:
azért nem csináltuk eddig mert azt mondta hogy még ne mert még nem érzi úgy hogy szeretné.
2011. ápr. 16. 12:27
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
Akkor meg mégis minek erőlteted?
2011. ápr. 16. 12:28
 4/11 izsofmate ***** válasza:
65%

Fogj rá egy fegyvert! ettől tuti izgatott lesz, csak nem szexuálisan! XD

Ha szereted, akkor már maga a meghitt hangulat is izgató lehet, egy két kedves szó, maszírozás itt-ott-amott és szólj neki, hogy borotválja le a környékén, mert szőrösen nehéz kiny@lni. :-D

2011. ápr. 16. 12:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
először pettingelnetek kellene, hogy megismerjétek egymást testét és tudjátok, hogy mi a jó a másiknak, mivel tudjátok egymást felizgatni.. és utána jöhet a szex. :)
2011. ápr. 16. 12:31
 6/11 A kérdező kommentje:
nem én erőltetem ő mondta hogy most már ő is akarja.
2011. ápr. 16. 12:38
 7/11 anonim ***** válasza:
mondd azt neki, hogy AIDS-es vagy.. tuti izgatott lesz :D
2011. ápr. 16. 12:53
 8/11 izsofmate ***** válasza:
De csak szex után mond meg neki, hogy AIDS-es vagy! :-D
2011. ápr. 16. 13:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy elnézem eddig nem sok hasznos kommentet kaptál.

Először is fontos a rengeteg csók, puszilgasd a nyakát gyengéden. Amikor elkezd lekerülni a ruha rólatok vedd kezelésbe a melleit. Gyengéden nyaldosd, puszilgasd, illetve szívogathatod is a mellbimbót. Nálam ez bevált :)

Akár már nadrágon keresztül is elkezdheted izgatni a csiklóját. Nem kell egyből a nadrágjában matatni, vagy lerángatni róla. Ha már lenn van a nadrág (vagy ami volt rajta) mehet az akció úgyis. Fontos, hogy eltaláld azt a pontot ami neki érzékeny. Ebben segítséget is kérhetsz nyugodtan. Na igen de hogy ő ezt hogy szereti, hogyan a legjobb neki az is kérdéses. Ezt kísérletezéssel tudjátok kideríteni. Ha valóban szeretitek egymást, akkor meg tudja ezt mondani/ mutatni neked, és nem fog félni attól, hogy ez rosszul fog esni neked.

Persze ott van az orális megoldás is. Nyugodtan játszhatsz a csiklójával, mégpedig úgy hogy szép egyenletes ritmusban mozgatod a nyelved fel-le. Ha jól csinálod kb. fél perc alatt elmegy :D

Azért hozzáteszem, hogy hosszú legyen az előjáték, és ne akarj ajtóstul rontani a házba. Ja és első alkalomnál, már ha ő szűz akkor a misszionáriuspóz tökéletes lesz, és lassan tedd be neki.

Lehet hogy bonyolultnak hangzott amit leírtam, de hidd el nem az. Rá fogsz érezni a dolgokra. Csak figyeld a barátnőd jelzéseit. Egy kéjes nyögés csak jót jelenthet :)

Bizonyára lesz is. Sok sikert az estéhez :)

2011. ápr. 16. 13:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Tökéletesen egyetértek az előttem íróval, figyelj rá és tuti jó lesz neki és ha neki jó akkor garantált hogy ebben a helyzetben neked is jó lesz.
2011. ápr. 18. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!