Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anál, vagy még fiatal vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anál, vagy még fiatal vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 17 éves leányzó vagyok, most nemrégiben avattak be a nemi életek világába, azaz kb 1 hónapja veszítettem el a szüzességem, a barátom szeretné a popsim is, én annyira nem rajongom érte, azaz úgy vélem, hogy fiatal vagyok hozzá, elér később is, úgy igazándiból semmi más nem tart vissza, csak, úgy túl egyszerre jön, ti kipróbáltátok már? Hány évesen volt az első? Élveztétek? Élvezitek?
2011. ápr. 16. 12:13
 1/7 Kingaa1 ***** válasza:
46%
az első borzalmas volt... de most jó... amúgy 17 voltam... de 6hóután engedtem csak...
2011. ápr. 16. 12:17
 2/7 anonim ***** válasza:
46%

Nekem is 17 évesen volt az első. Rossz élmény volt.

Aztán kísérletezgettünk még egy darabig, még a következő barátommal is, de végül annyiban maradtunk, hogy nem éri meg. Élvezni nem nagyon tudtam, és a párom elmondása alapján neki is inkább érdekes, amúgy jobb ha "rendesen" csináljuk. Úgyhogy már pár éve egyáltalán nem csináltam és őszintén nem hiányzik. A gondolata sokkal izgatóbb, mint csinálni.

Ha gondolod, szerintem nyugodtan próbáld ki, semmi baj nincs azzal, hogy korai. Még az is lehet, hogy te élvezni fogod:)

2011. ápr. 16. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
nekem az első szörnyű volt, de az az igazság hogy msotse valami jó.inkább abba maradtunk a barátommal hogy rendesen csináljuk mert igy neekm fájdalmas, és őis jobbanszereti előre.amúgy énis 17voltam az elsőnél.de csak 2 év együttlét után próbáltuk meg.18/L.
2011. ápr. 16. 12:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor azt hiszem ennél mélyebbre már nem lehet süllyedni, akkor jön egy kérdés, ami alapján de lehet még. Ne haragudj meg, de komolyan nem értem a mai lányokat, oké a szex le lett degradálva már fűvel fával csináljuk, mindegy, hogy szeret vagy nem, de az análszex ami a legnagyobb bizalmat és odafigyelést igényli, már azt is csak úgy az első pasival akivel alig vagyunk együtt? Egyébként meg azt csinálsz, amit akarsz, de szerintem gusztustalan ez az egész, a fiú mégis mivel érdemelte ki annyira, hogy már fenékbe is mehet? Ha egy hó után mindent kipróbáltok, mit fogtok csinálni évek múlva? Következő hónapban már plusz egy fő fog jönni, utána meg csoportos szex?
2011. ápr. 16. 12:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék bele, viszont én elég konzervatív vagyok ilyen téren. Ha a szeretkezni akarunk, akkor mindent a "helyére" tegyen a párom. Úgy gondolom, hogy az nem szeretkezés, ha az egyik félnek fájdalmat okoz a dolog.
2011. ápr. 16. 13:17
 6/7 anonim ***** válasza:
12:25 vok énis úgy gondoltam hogy soha enfmogunk anál szexezni, mert számomra ez nagyon furcsa volt.ezért is 2év után próbáltuk ki, mert úgy gondoltam, hogy több idő kell hozzá.Amugy a szexet is csak azzal érdemes akit igazán szeretünk, vagyis én igy gondolom.Nekünk egymással volt az első, nagyon szeretjük egymást és nem feküdnék le mással.
2011. ápr. 16. 14:19
 7/7 anonim ***** válasza:
feltétlen gyakorolj előtte análstöpszlivel.
2011. ápr. 16. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!