Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan csaj akinek a talpait csókolgathatnám? Vagy Magyarországon egyetlen csaj sem szereti ezt?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 12:13
1/7 anonim válasza:
Magyarországon nem, mert mi a szkítáktól származunk, akik a Szíriuszról jöttek. Lóháton. Így hát nálunk a hátrafelé nyilazásnak lehet fétise, de a lábnak nem, mert a büszke magyar nem csókolgatja más lábát.
2/7 A kérdező kommentje:
Jaja. Marha okos vagy.....
2011. ápr. 16. 12:32
3/7 anonim válasza:
Tuti van olyan, akinek bejön ez, bár nem fogja engedni egy idegen srácnak... A barátomnak én simán megengedném, mert ez nem olyan durva perverzió, mondhatni semmi extra nincs benne.
4/7 A kérdező kommentje:
Nyilván nem leszek idegen, hiszen megismer előtte.:)))
2011. ápr. 16. 13:31
5/7 anonim válasza:
persze, ha már a gátlásait levetkőzi, akkor van egy csomó csaj akinek bejön ez. bár azt sokkal jobban szeretik, hogyha a lábujjaikat nyalogatják. de sztem a legtöbb lány zavarba jön ha ezt így nyíltan kideürl ezért a legjobb előjáték közben eltévedni néha :) a talpuk általában csikis (mondjuk valakinek meg csikizés fétise is van :D)
6/7 Kései Sirató válasza:
Nekem nyalogatja a barátom, és jól esik. Néha tetőtől talpig mindenem nyalogatja, csókolgatja - imád kényeztetni és én is őt.
7/7 anonim válasza:
Én bárkinek hagyom. Szóval nem muszáj, hogy a barátom legyél, de az én lábamat nyugodtan nyalhatnád. 24/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!