Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek is ribanc?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ribanc?

Figyelt kérdés

Nos az van, hogy baráti körömbe megismerkedtem egy lánnyal (új "tag", mindig vannak szerencsére :D)

Tök jól eldumáltunk, minden, bevallom nyomultam rá.

Van barátnőm, de semmi komolyabb nem történt és nem is fog, míg vele vagyok, csak jó barátok lettünk, és abban maradtunk, ha nem lenne barátnőm, simán összejönnénk.:P

Nade, és itt a de...

többiek mondták nekem hogy nagy ribi, ha iszik egy kicsit, és sok minden kivel összefekszik, ők régebbóta ismerik mint én, de én nem akarom nagyon elhinni.

Sztetek azért mondták, hogy maradjak csak a barátnőmnél, és ne startoljak rá?

olyan kis szende csajszinak tűnik, nemigazán tudom róla elképzelni, amiket mondanak..::S

szerintetek?

2011. ápr. 16. 11:04
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

takonypóc?????!!!!

én?!

ha ha ha

köszi

És mi a hogy nem érdemes? az ember már nem is vitázhat egy jót? :D

2011. ápr. 16. 13:10
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyen szellemi képességekkel rendelkezik, azzal nem jó vitázni...tudod, fegyvertelen emberrel sem illik harcba szállni...és igen, takonypóc! :)
2011. ápr. 16. 13:48
 33/41 A kérdező kommentje:

jaaa értem

szóval az én szintem túl magas neked...

:D :P

akkor lealacsonyodok a tiédre oksa? :D

lásd kivel van dolgod.....:P

2011. ápr. 16. 13:54
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
bocs, de nem látom kivel van dolgom...eltörpülsz mellettem kis p#cs :)
2011. ápr. 16. 13:58
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként, ha majd feleséged lesz és gyermekeid, akkor arra hivatkozva fogod megcsalni, hogy úgyis sokan megcsalják a saját feleségüket, tehát te miért is ne?
2011. ápr. 16. 14:01
 36/41 A kérdező kommentje:

szóval már p˝csözöl is???? köszi

te kezdted ember, erre most neked áll feljebb?! :D

szánalmas.

vonatkoztassunk már el a megcsalástól pls....

18 éves vagyok, hol van még a családalapítás.......

2011. ápr. 16. 14:05
 37/41 anonim ***** válasza:

ne haragudj, de olyan szánalmasan gondolkodsz 18 éves létedre, hogy az hihetetlen, csak gratulálni tudok...és hogy még azt sem fogod fel, hogy miért nem tudnak az emberek elvonatkoztatni a megcsalástól, az már erősen minősíti a szövegértési vagy a fogalmazási képességeidet illetve az EQ-dat (tudom, hogy úgysem tudod mi az az EQ ezért leírom, érzelmi intelligencia) is...nem tudom mi lesz veled az érettségin :)

na cső

Mentsd el ezt a kérdésedet és nézd meg 10 év múlva, remélem akkor majd elsüllyedsz szégyenedben.

2011. ápr. 16. 14:08
 38/41 A kérdező kommentje:

nagy meglepi nem lehet eddig 2 előrehozottam van és mindkettő 4 es :P ENNYI

ki a francot érdekel mi lesz 10 év mulva?!

most mivan az a lényeg!

:D

és ha én szánalmas vagyok, akkor te meg über konzervatív.

2011. ápr. 16. 14:11
 39/41 anonim ***** válasza:

ezt abból szűrted le kiscsillag, hogy ki mertem fejezni a véleményemet, miszerint nem illik megcsalni/talonban tartani embereket? Ha szerinted ez konzervatív, akkor igen, vállalom az vagyok.

Egyébként természetesen azt csinálsz amit akarsz, b#ssz fűvel fával, míg megteheted és vágj át mindenkit, de nehogy már azt gondold, hogy ez a természetes és emberi viselkedés, és aki nem így él az hülye.

Azért az értelmező kéziszótárt tartsd a párnácskád mellett ;)

2011. ápr. 16. 14:17
 40/41 anonim ***** válasza:
Milyen vérre menő vita alkult itt ki:D Nemtudom miért vitatkoztok amikor egyikőtök sem fogja belátni, hogy a másiknak van igaza. Az igaz, hogy nem szép dolog a megcsalás, de a mai társadalomban sajnos ez már vehető természetesnek is szóval mindkettőtöknek igaza van. Az meg, hogy valakinek milyen az életstílusa, hogy neki mennyi fér bele az egénfüggő. Nem vagyunk egyformák, valaki hosszabb távra tervez, valaki a mának él. A világ nem fekete és fehér, mindenkinek más az értékrendje.
2011. ápr. 16. 14:22
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!