Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek is ribanc?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ribanc?

Figyelt kérdés

Nos az van, hogy baráti körömbe megismerkedtem egy lánnyal (új "tag", mindig vannak szerencsére :D)

Tök jól eldumáltunk, minden, bevallom nyomultam rá.

Van barátnőm, de semmi komolyabb nem történt és nem is fog, míg vele vagyok, csak jó barátok lettünk, és abban maradtunk, ha nem lenne barátnőm, simán összejönnénk.:P

Nade, és itt a de...

többiek mondták nekem hogy nagy ribi, ha iszik egy kicsit, és sok minden kivel összefekszik, ők régebbóta ismerik mint én, de én nem akarom nagyon elhinni.

Sztetek azért mondták, hogy maradjak csak a barátnőmnél, és ne startoljak rá?

olyan kis szende csajszinak tűnik, nemigazán tudom róla elképzelni, amiket mondanak..::S

szerintetek?

2011. ápr. 16. 11:04
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

ma 11:33

"mint sokmindenhez a megcsaláshoz is két ember kell."

Tévedés, mert legalább 3.

"tehát ha a kapcsolat nem elég harmónikus, és szenvedélyes, a másik fél ugyanannyira hibás a megcsalásban, mint az aki tényleg félrelépett."

Ha a kapcsolat nem elég harmonikus a számodra, miért vagy még mindig benne? Ja, hogy legyen lyuk, amit megdughatsz. Aha. Tehát bevallottan csak dugásra kell neked a barátnőd. Legalább őt tájékoztattad erről az "apróságról"?

"de azért gondolatban had csináljak már azt amit akarok jó?!"

De azért hadd legyen már szabad a véleménynyilvánítás, jó? :) Köszi.

2011. ápr. 16. 11:37
 22/41 anonim ***** válasza:

"Tök jól eldumáltunk, minden, bevallom nyomultam rá.

Van barátnőm, de semmi komolyabb nem történt és nem is fog, míg vele vagyok, csak jó barátok lettünk, és abban maradtunk, ha nem lenne barátnőm, simán összejönnénk.:P "

Barátom is csinálta ezt, csak megtudtam. Hogy mondta is a csajszinak, hogyha nem lenne velem, akkor simán összejönne vele. Ne tudd meg hogy ez mekkora csapás egy lány önbizalmának, mellesleg megcsappant az erőm is, nagyon sokat sírtam is hogy majd bzitos otthagy. EZa "későbbre" pedig...Hát, bocsi az offért ismét, de ez nem szép dolog ilyet mondani :( Ha már msot tudod hogy úgyis vége lesz a mostani kapcsolatodnak akkor tulajdonképpen kihasználod a lányt?

És amúgy is, milenne, szakítanál a csajoddal, összejössz ezzel és megcsal fűvel fával mer ttegyükfel ivott egy kicsit. Plusz ezekután bármit elkaphatnál tőle...Na msot dönts, melyik a jobb? :)

Na ugye...:)

2011. ápr. 16. 11:46
 23/41 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, ezt a komidat msot láttam

"felénk is jöhet :P"

ennyit erről, szerintem a csajt ne áltasd tovább, látszik hogy nem szereted...Akkor meg minek "tartod" úgymond? Mert ezt már csak így lehet nevezni...Ne hülyítsd tovább szerintem...

2011. ápr. 16. 11:49
 24/41 A kérdező kommentje:

Ő tudja hogy ilyen vagyok, és elfogadja.

És azért neki is van vaj a füle mögött....maradjunk ennyiben :P

de szeretjük egymást, ugyanúgy, hullámvolgyekbe jön ránk az érzés mindig, hol majd megveszünk egymásért, hol kicsit lejjebbhagy ez...

2011. ápr. 16. 11:57
 25/41 A kérdező kommentje:
a véleménynilvánítás szived joga, de kérhetem akkor ne a g*ciségről, meg megcsalásról alkossáll véleményt, mert NEM az volt a kérdés.
2011. ápr. 16. 11:58
 26/41 anonim ***** válasza:

"Ő tudja hogy ilyen vagyok, és elfogadja."

Jól van.

"És azért neki is van vaj a füle mögött....maradjunk ennyiben :P"

Ismét csak erre hivatkozol itt. Ha kútba ugrik, akkor követed? Remélem igen.

"de szeretjük egymást, ugyanúgy,"

Szerencsére, ilyen "szerelmet" sohasem tapasztaltam meg.

"hullámvolgyekbe jön ránk az érzés mindig, hol majd megveszünk egymásért, hol kicsit lejjebbhagy ez..."

Kinek mi a szerelem ugye. Az én fogalmaim szerint ez vonzalom és szenvedély, nem szerelem.

"a véleménynilvánítás szived joga, de kérhetem akkor ne a g*ciségről, meg megcsalásról alkossáll véleményt, mert NEM az volt a kérdés."

A fórumszabályzat meg azt is mondja, hogy egyszerre egy kérdést tegyél fel, a te kérdéseben pedig van legalább 3 kérdőjellel végződő mondat. Kötözködni mindenki tud.

Egyébként, igen ribanc, neked való.

2011. ápr. 16. 12:17
 27/41 A kérdező kommentje:

akkor márcsak egy a kérdés.

Te miértnem a kérdésemre válaszolsz?

uyganis mindent írtál, de a fő kérdésre nem kaptam választ.

2011. ápr. 16. 12:23
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen az. Ezekre nem kell adni. Te meg a haverjaid is inkább magukba néznének és tartanának önvizsgálatot, az sztem hasznosabb,mint vkiről rosszindulatból pletyizni. Nem tudhatod mi van a dolgok mögött.
2011. ápr. 16. 12:24
 29/41 anonim ***** válasza:

ma 12:23

Az előző hozzászólásom legutolsó mondata a válaszom.

2011. ápr. 16. 12:24
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Jajmár, nem érdemes ezzel a kis takonypóccal vitatkozni...egyértelmű, hogy mit csinál és csak azért, hogy elmondhassa, hogy neki megvolt ez meg az, felvághasson a haverok előtt, vagy azért, hogy nehogy véletlenül lemaradjon... szánalmas, de nézzük el neki, és reméljük, hogy mire "felnőtt" ember lesz, már meghaladja az iq-ja a nagycsoportos szintet

(előre is elnézést a nagycsoportosoktól :))

2011. ápr. 16. 12:57
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!