Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnik el teljesen a szexualitás örömszerző szerepe?
Mert a médiának hála, már sikerült kiölnie a szeretkezésből a legfontosabb dolgot: az intimitást.
Mindenhonnan a szex ömlik, folyik, már a 10 éves srác is teljes mértékben tisztában van vele, hogy kell csinálni; csak azt nem tudja, hogy hogyan kell úgy csinálni, hogy élvezet is legyen.
A felnövekvő nemzedékről meg ne is beszéljünk. Tele van a világ a szexet sosem élvezett lányokkal, és csak magukra figyelő, másfél perc alatt elélvező fiúkkal. És egyik sem tudja, mi az a szó, hogy szeretkezés.
De nem kell messzire menni, csak nézz körbe ezen az oldalon: a legtöbben csak dugnak, kefélnek, olyan kérdés szinte nincs is, hogy: "Hogyan tudnék szeretkezni a barátnőmmel?".
szerinted tényleg így van?
sajnállak, szánalmas vagy
A média miatt.
Én még a régi rendszer híve vagyok szerencsére, ellenállok.
Örömszerzés, amire napi igényem van. Mi a probléma?
Érdekes egyébként, hogy ha én minden nap bújok, akkor előbb-utóbb megkapom a hölgytől hogy nem tetszik neki, hogy a szex számomra egy igény/szükséglet amit ki kell elégíteni. Ugyanis így elveszik a hangulata.
De ha mondjuk dobom, utána hetente megdugatja magát random emberrel, mert nem bírja szex nélkül.
ma 12:57
Naná, hogy elvész a hangulata. Úgy kell felvezetni a szexet a férfinak, hogy ne vesszen el a hangulata a dolognak.
Ok. Akkor ezentúl visszafogom magam. Este, fáradtan, munka után nem mindig van kapacitás az egyedi és csodálatos hangulat megteremtéséhez. Bocs, hogy egy párkapcsolatban egy idő után egyes dolgok kevésbé izgalmasak.
De gyanúm szerint akkor meg majd jön a kérdés, hogy "A pasim nem kezdeményez, csak hetente egyszer. Most mi van?"
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!