Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, lanyok! Szexkapcsolatrol velemeny?
Én nem tartom túl jónak, mert könnyen szerelmes leszek, akkor meg már b@szhatom. Szó szerint.
Nem szeretek csalódni. Jobb, ha az elején tisztázod, nehogy olyannal kerülj össze, akinek fontosak az érzelmek ilyen téren is.
Nekem volt egy évig egy ilyen "kapcsolatom". A pasi tök helyes volt és úgy voltam vele, hogy ebből több is lehet. De kezdtem megismerni, bulikban ahogyan viselkedett és bunkósából nagyon jó volt :S Így közöltem vele, hogy összejárhatunk de semmi több. Mert a szex nagyon jó volt. Ez így ment is meg néha elmentünk ide-oda fagyizni, moziba, bulikba. De 1év után mondtam neki ez így sehogy sem jó. Nekem már szerelemre van szükségem egy boldog kapcsolatra. Persze megértette amúgy jóban voltunk sok mindent megbeszéltünk:)
Így Ő is és Én is elkezdtünk ismerkedni másokkal.
Azóta is jóban vagyunk:)
Szerintem semmi gáz nincs benne ha mind a ketten egy célotok van! Az már nem jó ha egyik szédíti a másikat!
Kérdező így gondolod:
"Jajj, kihasznál egy számomra gyönyörű nő! Csak szexre kellek neki, a rohadt életbe! Miért csak közösülni akar velem minél többször? Ezt nem értem, csak erre vagyok jó neki?"
Ilyen nincs. Százból 5 férfi gondolkodik így, a többi élvezi a szexkapcsolatot.
Elég igénytelen az, akinek elég a "csak szex". Én speciel többre tartom magamat egy darab húsnál, aki nem, azt csak sajnálni tudom.
Az egyik férfi abból az 5-ből.
Koszonom szepen az eddigi valaszokat! :)
En ugy gondoltam, hogy azert erzeheti kihasznalva magat, ha pl a lany hivja mindig, hogy szexeljenek, es neki egybol ugrania kell. Ez az onbecsulesebe gondot okozhat feltetelezeseim szerint.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!