Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már itt olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már itt olyan, hogy szexkapcsolatot kerestetek gyk-n és találkoztatok is az illetővel? Hogy alakult a viszonyotok?

Figyelt kérdés

Csak puszta kíváncsiságból kérdezem.

Nemet is és kort is írjatok légyszí:)

2011. ápr. 15. 23:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Tekintve hogy ide általában szexuális és párkapcsolati problémákkal rendelkező emberek járnak, erősen kétlem hogy innen valaha valakik találkoztak is. :D
2011. ápr. 16. 00:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Én megismerkedtem itt vkivel, de nem ilyen célzattal. Egy témával kapcsolatban elkezdtünk levelezni, aztán összejöttünk.
2011. ápr. 16. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:
56%
Én egy időben direkt kerestem az elkeseredett lányokat, hátha van akinek annyira kéne már pasi, h én is jó leszek neki, bármilyen ronda vagyok. Volt, akivel találkoztam is, de hamar rájöttem, h annyira elkeseredett lány nincs, akinek még én is megfelelnék.
2011. ápr. 16. 11:36
 4/5 anonim válasza:

Nem kifejezetten szexuális kapcsolatot kerestem..de találkoztunk az illetővel.

Egy kávéházban találkoztunk,beszélgettünk vagy másfél órát.Igazából mindketten észrevettük,hogy vonzónak találjuk a másikat,valószínűleg ezért ajánlotta fel,hogy hazavisz.

A kocsiban hívták valami munkaüggyel kapcsolatban,ezért fel kellett szaladnia a lakására,de megkérdezte,hogy felmegyek-e vele.

Én meg mondtam,hogy ha nem zavarja,akkor igen.Beléptünk a lakásba,és kb. 3 perc múlva azon kaptam magam,hogy éppen gombolom ki az ingét..vagyis..inkább olyan letépés-féle volt.Persze az iratokat,amik kellettek neki csak másnap vitte el.:D

Azóta is együtt vagyünk egyébként.:)

24/N

2011. ápr. 18. 00:13
 5/5 anonim válasza:

00:13

Az nemsemmi, velem miért nem történik ilyen? xD

2011. ápr. 26. 07:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!