Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért olyan elterjedt sztereot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan elterjedt sztereotípia az, hogy a férfiak bárhol, bármikor képesek szexelni?

Figyelt kérdés
Miért nem képesek az emberek belátni, hogy sok férfinak szüksége van bizonyos hangulatra, bizonyos állapotra ahhoz, hogy képes legyen a szexre? Ha meg nem, akkor már rögtön nyápicnak és hasonlónak nevezik.
2011. ápr. 15. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
38%
Érdekel mások véleménye? B.zi-e vagy?
2011. ápr. 15. 22:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem teljesen alaptalan a dolog, ha pl. a biológiai oldalát nézzük a dolognak. A férfiak általában hangulattól függetlenül is képesek a szexre, mivel nagyon erős a nemi ösztönük. Az, hogy ki milyen kedvében, hangulatban van, már csak a civilizáció és nevelés által rákényszerített korlát, de persze ezzel együtt a férfi is egy emocionális lény, vagyis azért mégsem csak egy szexgép, neki is szükséges a megfelelő hangulat és körülmény.

Ha mások nyápicnak, meg hasonlónak nevezik, az nem mérvadó. Ma olyan a közgondolkodás, hogy egy férfi attól férfi, hogy kefél, mint a nyulak, ha meg valaki nem így tesz, az lúzer. Szerintem az a birka barom, aki ezt így gondolja, hiszen csak bégeti a nyájnótát, anélkül, hogy belegondolna, mit is mond. Meg persze a média is ezt sulykolja bele az emberekbe (filmek, tévé, internet, stb) , hogy ettől lesz valaki férfi, holott nem.

2011. ápr. 15. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez azért olyan elterjedt,mert tényleg bárhol és bármikor képesek szexelni,de komolyan.
2011. ápr. 16. 02:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Én mindig meglepődök, amikor ilyeneket hallok. Volt egyetlen egy olyan pasim, aki bárhol-bármikor, a többit rá kellett venni... Én ezt is fogadtam el a normálisnak.

Persze, ha szingli pasival futok össze, akkor már mindjárt sok igazság van ebben a sztereotípiában :D Bár én nem élek vele :D

2011. ápr. 16. 04:08
 5/5 anonim válasza:
az utolsó ha egy olyan lány vagy aki nem bárhol de bármikor képes szexelni akkor téged már nagyon régóta kereslek de ez most halál komoly.ha nincs barátod irj rám privátba.
2012. ápr. 9. 22:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!