Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Baromi nagy élményem volt ma :D

Délután elkapott az ihlet és recskáztam, már majdnem a végénél jártam, mikor rám nyitott a húgom barátnője (aki állítólag a húgomat kereste). Én nagyon meglepődtem, de a meglepettség miatt elfelejtettem abbahagyni és a csaj először csak mosolygott, majd közelebb jött és a vége az lett, hogy lesz*pott.

Azóta is meg vagyok a csajon lepődve, de miután végzett fogta magát, mintha mi sem történt volna és hazament.

Azóta pedig csak vigyorgok :D

Nagyon jó volt !:D

24/F

2011. ápr. 15. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy k urva.
2011. ápr. 15. 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Hát ez facca! Most menj inkább aludni!
2011. ápr. 15. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Most vagy kamuzol, vagy ez volt életed legszerencsésebb napja. Bár velem történne ilyen!

17F

2011. ápr. 15. 21:34
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem kamu!

Ez tényleg életem egyik legszerencsésebb napja volt!

2011. ápr. 15. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
hogy egyeseknek milyen színes a fantáziájuk... ennél még én is hihetőbb fake kérdést tudnék kitalálni így hulla fáradtan.
2011. ápr. 15. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
szééép :DD még nem volt ilyen, de ki tudja.. nekem is van egy húgom és szép kis barátnői ;)
2011. ápr. 15. 21:44
 7/7 anonim ***** válasza:
75%
Egyik haverommal pont ugyanez történt, csak ott szex is volt benne :D
2011. ápr. 15. 22:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!