Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy nőt elélveztetni, hogy ejakuláljon? (squirt) spriccelős orgazmust szeretnék kiváltani a barátnőmből, de nem feltéltenül hajlamos rá, hogy így élvezzen. Csak tudom, hogy intenzivebb az ilyen "öröm".
Fura, én meg a rendes orgazmusra nem vagyok képes. Illetve egyszer sikerült egész életemben, az is tök véletlenül, önkielégítés közben. Amióta igazán élvezem a szexet, mert nem egyedül csinálom:), azóta nincs rendes orgazmusom.
Viszont olyan szinten be tudok nedvesedni, hogy már többször is ágyat kellett mosnom. És az a baj, hogy mostanában már inkább visszafogom magam szex közben, mert utálok ágyat mosni.
Van egy pont, amit ha a párom megtalál, és folyamatosan lökdös, olyan mintha egy csap megnyílna bennem. Nem én csinálom, hanem a párom találja meg azt a pontot. Gondolom ez a G pont. Ha ülök rajta, illetve ha hanyatt fekszem felhúzott térdekkel, ilyenkor szokta eltalálni azt a pontot. De ettől függetlenül nekem nem ez a kedvenc pózom és nem is mindig a legélvezetesebb. Szóval nem tudom, most akkor ez orgazmus nálam vagy nem???
É szex közben éltem át ilyet, egy erősebb menet közben.. nem spriccelt hanem csak folyt..nem pisi volt..
nemrég masztizáskor is megtörtént, bugyiban voltam, és naci is volt rajtam, és mikor elélveztem, akkor egy tenyérnyi folt lett a nadrágomon..
A frottír felsőrésszel rendelkező gumilepedő az alap. Én abban a szerencsében részesültem az életem folyamán, hogy 4 squirter barátnőm volt eddig. Minden fejben dől el, mint általában a szexben. Ha a hölgy túl tudja tenni magát azon az elemi ösztönön, hogy orgazmuskor már annyira jó, hogy majd bepisil, ha el tudja magát engedni, akkor jön a zuhatag. Azért keverik sokan össze a vizelettel, mert ez is a húgy csövön keresztül távozik, és mikor kezd belemenni, ugyanazt a csiklandós érzést érzi a hölgy először, mint vizelés előtt. Ekkor lép be a gyerekkorból hozott visszatartási inger. Ezen kell agyilag túl lépni. Szerintem, sok türelemmel, tanulható a leküzdése. Az utolsó exemnél, az első együttlétekkor, még csak egy két csepp jelent meg a nuncusán, a második év végén, már zuhatagként ömlött spriccelt. Meggyőződésem, hogy minden Nő, alkalmas rá, hogy spricceljen, csak rá kell vezetni őket. Van, ki játékszerektől, van ki nyelvtől, kéztől, ujjaktól, van ki a jól irányzott, nagy vastag faroktól lehet képes rá! A témában szívesen levelezem bárkivel! Bizonyos esetekben, házi videó csere is lehetséges.
Ciao. Ati, .....a k1s.sŐ®Dög.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!