Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az miért van, hogy azokat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy azokat a nőket elítélik, ha közelebbi ismerősükkel összefekszenek néhány alkalomra de ha egy férfi csinálja ugyanezt az nem számít szinte semmit?

Figyelt kérdés

Ennyire baj lenne, ha a nő is kiakarja élni a szexuális igényeit/vágyait? Miért csak náluk számít nagyon a szüzesség, vagy az, hogy mennyi pasival feküdtek le?

És miért lesznek rib@ncok, ha szeretik szexet?

Van aki túlzásba viszi az oké(pl. amikor buliban összefeküdnek minden jött menttel) De én pl azt nem ítélem el, ha egy közeli ismerősével létesít kapcsolatot akiben megbízik, vagy ha mondjuk csak szexkapcsolat van közöttük. Ha ismerik egymást és vonzódnak egymáshoz akkor miért ne?

Ha a társadalom is elfogadná a nők szexuális igényeit, mint a férfiakét, akkor nem lenne ennyi különbség sem a férfiak közt. Mert amíg egy nő lengén öltözködik - ő összetud szerezni magának valakit estére. Míg egy férfi törheti magát de nagyon nehezen jut csak szexhez. - És ezzel is csak azt akarom mondani, hogy a nők sokszor azért nem mennek bele az ilyen kapcsolatokba, mert félnek, hogy utána lekurv.zzák őket.. Na most a férfiaknak akkor mi kell? Szeuxális szabadság, vagy korlátozás?

Kort és nemet is kérek , köszi!.

2011. ápr. 15. 21:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 A kérdező kommentje:

"Na látod, ez is tipikus női mentalitás, feladod. "

Nem csak szimplán nem érdekel:). Bekapcsolt a 'leszarom lefosom ' üzemmód.

"Amitől félek: egyszerűen az a tudat, hogy ha összejönnénk, "

És ott van az, hogy HA ... Látod, olyan dolgoktól félsz, amik meg sem történtek. Te előre legyártassz egy történetet, és azoktól kezdessz el félni pedig meg sem történtek. Jó hogy így nem viszed magad előre, csak hátrafele, jó mélyre lehúzod magad. És még nekem van női gondolkodásom-.-... A férfiakat az ész szokta diktálni, a nők azok akiket az érzelmek irányítják...

"Aztán, ha rájöttök, hogy csak a ti képzeletetekben létezett a dolog, akkor meg csalatkoztok. Én legalábbis ezt így tapasztaltam. Vagy tévedek?"

És még én vagyok férfigyűlölő:):D Jó ezt nem te írtad. De ez most hogy jön ide? Ha nem fogadod el, hogy a nők is és a férfiak is különböznek egymástól (persze ez is hül.yeség mert mindenki különbözik a másiktól nemtől függetlenül, Emberek vagyunk - ne osszuk magunkat két táborba külön mert az sosem vezet semmi jóra) akkor mit vársz el a másiktól(?): nem kell rá válaszolnod.

2011. ápr. 15. 22:58
 72/81 anonim ***** válasza:

ma 22:58

"Nem csak szimplán nem érdekel:). Bekapcsolt a 'leszarom lefosom ' üzemmód."

Jól van, késő van. :D

"És ott van az, hogy HA ... Látod, olyan dolgoktól félsz, amik meg sem történtek. Te előre legyártassz egy történetet, és azoktól kezdessz el félni pedig meg sem történtek. Jó hogy így nem viszed magad előre, csak hátrafele, jó mélyre lehúzod magad."

Ok, akkor másképpen mondom: nyilvánvalóan tudom, hogy eszembe fog jutni. Ugyanis ismerem magamat. Akkor most felmerül a kérdés: menjek bele a kapcsolatba, és próbáljam meg színlelni az ilyen helyzetekben azt, hogy 100 %-ig boldog vagyok, becsapva ezzel önmagamat és őt is, vagy inkább kíméljem meg ettől mind a kettőnket, mert így legalább ő boldog lehet, még ha nem is velem, hanem valaki olyannal, akiből ez a dolog nem fog ilyen érzelmeket kiváltani, mint belőlem, és 100 %-ig el fogja tudni fogadni őt. Szerinted?

"És még nekem van női gondolkodásom-.-... A férfiakat az ész szokta diktálni, a nők azok akiket az érzelmek irányítják..."

Ez egy jó nagy sztereotípia, semmi egyéb.

"És még én vagyok férfigyűlölő:):D Jó ezt nem te írtad."

Még jó. :)

"De ez most hogy jön ide? Ha nem fogadod el, hogy a nők is és a férfiak is különböznek egymástól (persze ez is hül.yeség mert mindenki különbözik a másiktól nemtől függetlenül, Emberek vagyunk - ne osszuk magunkat két táborba külön mert az sosem vezet semmi jóra) akkor mit vársz el a másiktól(?): nem kell rá válaszolnod."

Mondjuk azt, hogy gondolkodjon racionálisan, mint én.

2011. ápr. 15. 23:07
 73/81 A kérdező kommentje:

"Jól van, késő van. :D '"

Pontosan:).

"Ok, akkor másképpen mondom: nyilvánvalóan tudom, hogy eszembe fog jutni. Ugyanis ismerem magamat. Akkor most felmerül a kérdés: menjek bele a kapcsolatba, és próbáljam meg színlelni az ilyen helyzetekben azt, hogy 100 %-ig boldog vagyok, becsapva ezzel önmagamat és őt is, vagy "

Ha tudod , hogy te ilyen vagy, akkor mi a kérdés? Ja, hogy megakarod próbálni de ott , hogy mi van ha? Akkor én márcsak téged nem értelek. Szerintem ezt csak te tudod, hogy mit akarsz valójában.

"Ez egy jó nagy sztereotípia, semmi egyéb. "

Persze lehet, hogy vannak olyan nők akiknek férfias gondolkodásuk van vagy vannak olyan férfiak akiknek meg női gondolkodásuk. De nagy általánosságban a sztereotípiák sokszor valósak.

"Mondjuk azt, hogy gondolkodjon racionálisan, mint én.

"

Az nehéz lesz, ha valakit a saját képedre akarsz átformálni. Előszőr fogadd el, hogy van aki másképp gondolkodik nem úgy , mint te. Ha ez sikerült, akkor meglátod milyen színes a világ. Ha olyat akarsz magadnak párt, mint amilyen te vagy akkor keress. Tudod , aki keres az talál.

2011. ápr. 15. 23:12
 74/81 anonim ***** válasza:

"Ha tudod , hogy te ilyen vagy, akkor mi a kérdés? Ja, hogy megakarod próbálni de ott , hogy mi van ha? Akkor én márcsak téged nem értelek. Szerintem ezt csak te tudod, hogy mit akarsz valójában."

Azt akarom ELSŐSORBAN, hogy ő boldog legyen, mert fontos nekem.

"Persze lehet, hogy vannak olyan nők akiknek férfias gondolkodásuk van vagy vannak olyan férfiak akiknek meg női gondolkodásuk. De nagy általánosságban a sztereotípiák sokszor valósak."

De egy embert nem az határoz meg, hogy milyen sztereotípiát aggatnak rá. A férfiakat az ész irányítja. Én meg a szabályt erősítő kivétel vagyok.

"Az nehéz lesz, ha valakit a saját képedre akarsz átformálni. Előszőr fogadd el, hogy van aki másképp gondolkodik nem úgy , mint te. Ha ez sikerült, akkor meglátod milyen színes a világ. Ha olyat akarsz magadnak párt, mint amilyen te vagy akkor keress. Tudod , aki keres az talál."

Először is: én tudom, hogy milyen színes a világ.

Másodszor is: senkit sem akarok a saját képemre formálni. Azt viszont elengedhetetlennek tartom, hogy ha két ember hosszú távú, szilárd, stabil párkapcsolatot akar egymással, akkor kellően hasonlítsanak is egymásra. Ez a tapasztalatom, miszerint a szerelem önmagában kevés. Kell az is, hogy a két fél felfogás, világszemlélete, jövőképe kellően hasonlítson egymásra. Másképpen a kapcsolatnak nem lesznek meg a szilárd alapjai.

És igen, keresek, csak nekem nem olyan egyszerű. Úgy tűnik, valami nagyon egyedi alapanyagból készülhettem. :) De nem fogom azért feladni.

A végszóra pedig megtaláltam a kérdésedre a megfelelő választ:

Azért van így, mert amikor egy férfi csinálja ezt (sok nővel lefekszik), akkor azt tudatosan, a szexuális vágyai kielégüléséért teszi, érzelmek nélkül.

Amikor egy nő teszi ezt, akkor, amint te is leírtad, valamiféle érzelmi dolog van a háttérben. Szeretethiány, vagy ilyesmi.

Nos, mivel az általad felhozott sztereotípia szerint a nőt az érzelmei irányítják, ezért elvárható tőle, hogy tudjon különbséget tenni a valós és a vélt érzelmek (álcák) között. Illetve hajlandó is legyen erre. Ha nem hajlandó, vagy nem tud különbséget tenni a saját érzelmeiben ilyen téren, akkor a nőiességének az egyik legalapvetőbb részét tagadja meg. Míg ugyanez a férfiaknál éppen erősíti azt, amiről férfiak. Tehát az ész vezérli őket, és ésszel különbséget tesznek a szeretkezés és a szex között.

Szerintem innen ered ez a bizonyos sztereotípia.

Remélem, ezzel nem amortizáltalak le még jobban.

De késő van, megyek aludni. Jó éjt. Álmodj szépeket.

2011. ápr. 15. 23:28
 75/81 anonim ***** válasza:
Egyébként írj nyugodtan privát üzenetet, ha szeretnél beszélgetni.
2011. ápr. 15. 23:28
 76/81 A kérdező kommentje:

"De egy embert nem az határoz meg, hogy milyen sztereotípiát aggatnak rá. A férfiakat az ész irányítja. Én meg a szabályt erősítő kivétel vagyok. "

Te írtál valamelyik kommentedben olyasmit, hogy ""Ezért különbözünk a férfiaktól ,nem?"

Igen, ettől is. Olyan dolgokat tudtok odaképzelni bárhová, amik valójában nincsenek is ott. Aztán, ha rájöttök, hogy csak a ti képzeletetekben létezett a dolog, akkor meg csalatkoztok. Én legalábbis ezt így tapasztaltam. Vagy tévedek?"

Akkor te nem érted a női gondolkodást...Ellentétes vagy önmagaddal.

"málni. Azt viszont elengedhetetlennek tartom, hogy ha két ember hosszú távú, szilárd, stabil párkapcsolatot akar egymással, akkor kellően hasonlítsanak is egymásra. "

igen ezzel egyetértek.

"És igen, keresek, csak nekem nem olyan egyszerű. Úgy tűnik, valami nagyon egyedi alapanyagból készülhettem. :) De nem fogom azért feladni. "

Valahogy velem is ez a helyzet.

Nem is kell feladni.

"Amikor egy nő teszi ezt, akkor, amint te is leírtad, valamiféle érzelmi dolog van a háttérben. Szeretethiány, vagy ilyesmi. "

A férfiaknak is van szeretethiányuk. Ha két szeretethiányos találkozik abból csak jó sülhet ki.

A többit meg túlbonyolítod.

Ok.

Jó éjt neked is!

Ui. Energiavámpír vagy, úgyhogy én is megyek aludni az energiaszintem lesüllyedt 0-ra...:DD

de ha gondolod és tovább akarsz amortizálni , akkor írj privátot nyugodtan!:)

2011. ápr. 15. 23:38
 77/81 anonim ***** válasza:
52%

Kedves Kérdező! Maximálisan egyetértek veled és férfi vagyok! Utálom ezt a felfogást, ami manapság uralkodik és biztos vagyok benne, hogy egymilliószor jobb lenne a világunk, ha nem lenne eltérés a két nem megítélése között.

Egy menőbb férfi vagy fiú gond nélkül szexelhet így is, mert megszerzi, amit akar. A kevésbé szerencsések ellenben szívnak állandóan, mert a lányok velük már nem hajlandóak lefeküdni. Ha tényleg megváltozna a gondolkodásmód, akkor minden fiú megkaphatná a szexet és nem lenne ennyi frusztrált, görcsös, önbizalomhiányos srác se, mint manapság.

2011. ápr. 16. 08:59
 78/81 anonim ***** válasza:

tegnap 23:38

"Te írtál valamelyik kommentedben olyasmit, hogy ""Ezért különbözünk a férfiaktól ,nem?""

Igen, valamelyikben biztosan. De ezt akkor, ott, abban a szövegkörnyezetben nem erre értettem szerintem.

Másrészt: az, hogy mások milyen sztereotípiákat aggatnak bizonyos emberekre, pl. én rám azért, mert férfi vagyok, az nem befolyásolja az én valós személyiségemet.

"Akkor te nem érted a női gondolkodást...Ellentétes vagy önmagaddal."

Pedig, amit leírtam, az tapasztalat. A nők megteremtik a saját racionálisnak tűnő indokaikat, aztán meg csalódottak, ha kiderül, hogy azok az indokok csak az ő fejükben léteznek. Lásd szeretethiány és annak pótlása.

Önmagammal meg nem hinném, hogy ellentétes vagyok. Vagy legalább rámutathatnál, hogy miben is vagyok az.

"igen ezzel egyetértek."

Na látod. Racionálisan gondolkodva ezért keresek magam mellé olyan párt, aki ugyanúgy nem feküdne le senkivel szerelem nélkül, mint én.

"Valahogy velem is ez a helyzet.

Nem is kell feladni."

:)))

"A férfiaknak is van szeretethiányuk. Ha két szeretethiányos találkozik abból csak jó sülhet ki."

Nem biztos, főleg akkor nem, ha az egyik fél nem tud vagy nem akar különbséget tenni a szeretet és a szeretethiány pótlására bevetett cselekvések - pl. szex - között.

"A többit meg túlbonyolítod."

Semmi bonyolultság nincs ebben szerintem. Színtiszta logika csak az egész, semmi több.

"Ui. Energiavámpír vagy, úgyhogy én is megyek aludni az energiaszintem lesüllyedt 0-ra...:DD

de ha gondolod és tovább akarsz amortizálni , akkor írj privátot nyugodtan!:)"

Te ugye nem véletlenül Kalocsán laksz esetleg? :D

2011. ápr. 16. 09:41
 79/81 anonim ***** válasza:

ma 8:59

"Kedves Kérdező! Maximálisan egyetértek veled és férfi vagyok! Utálom ezt a felfogást, ami manapság uralkodik és biztos vagyok benne, hogy egymilliószor jobb lenne a világunk, ha nem lenne eltérés a két nem megítélése között."

A nők lehetnek ugyan egyenrangúak a férfiakkal, de egyenlőek sohasem. Biológiailag lehetetlen.

"Egy menőbb férfi vagy fiú gond nélkül szexelhet így is, mert megszerzi, amit akar. A kevésbé szerencsések ellenben szívnak állandóan, mert a lányok velük már nem hajlandóak lefeküdni. Ha tényleg megváltozna a gondolkodásmód, akkor minden fiú megkaphatná a szexet és nem lenne ennyi frusztrált, görcsös, önbizalomhiányos srác se, mint manapság."

Ugyan már, ezt te sem gondolhatod komolyan. Szerinted az, hogy a nők a kevésbé szerencsés férfiakkal nem akarnak lefeküdni, azért van, mert a nőket elítélik azért, mert csak úgy lefekszenek valakivel? Szerintem nagyon naiv a szemléleted. A helyzet az, hogy ha a szex az általad említett módon szabad is lenne, a nők akkor is a menő férfiakkal feküdnének csak le. Nem azért nem fekszenek le a nem menőbbekkel, mert nem "szabad" a szex ilyen értelemben, hanem, mert a nőknek is vannak igényeik, ízlésük, elvárásaik.

2011. ápr. 16. 09:45
 80/81 A kérdező kommentje:

"Kedves Kérdező! Maximálisan egyetértek veled és férfi vagyok! Utálom ezt a felfogást, ami manapság uralkodik és biztos vagyok benne, hogy egymilliószor jobb lenne a világunk, ha nem lenne eltérés a két nem megítélése között. "

Szia, Örülök, hogy vannak ilyen férfiak is .:)

"kkor minden fiú megkaphatná a szexet és nem lenne ennyi frusztrált, görcsös, önbizalomhiányos srác se, mint manapság."

Pont ezzel van a baj. Nem azzal, hogy nem menők. Hanem , hogy nincsen önbizalmuk.

"Nem biztos, főleg akkor nem, ha az egyik fél nem tud vagy nem akar különbséget tenni a szeretet és a szeretethiány pótlására bevetett cselekvések - pl. szex - között. "

Nekik már tök mindegy, hogy mi csak megtudják osztani egymás közt a szeretetet. A másik meg alkalmazkodik egy időre. Aztán bármi kisülhet a dologból.

"emmi bonyolultság nincs ebben szerintem. Színtiszta logika csak az egész, semmi több. "

De , te olyan vagy, hogy mindent túlbonyolítassz. Ok néha én is, de áttértem egy egyszerűbb szemléletmódra.

"Te ugye nem véletlenül Kalocsán laksz esetleg? :D"

Nem. :)

"Szerinted az, hogy a nők a kevésbé szerencsés férfiakkal nem akarnak lefeküdni, azért van, mert a nőket elítélik azért, mert csak úgy lefekszenek valakivel?"

Egyrészt igen.

A többit fentebb írtam le.

Segítek. (

Pont ezzel van a baj. Nem azzal, hogy nem menők. Hanem , hogy nincsen önbizalmuk. )

2011. ápr. 16. 10:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!