Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az miért van, hogy azokat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy azokat a nőket elítélik, ha közelebbi ismerősükkel összefekszenek néhány alkalomra de ha egy férfi csinálja ugyanezt az nem számít szinte semmit?

Figyelt kérdés

Ennyire baj lenne, ha a nő is kiakarja élni a szexuális igényeit/vágyait? Miért csak náluk számít nagyon a szüzesség, vagy az, hogy mennyi pasival feküdtek le?

És miért lesznek rib@ncok, ha szeretik szexet?

Van aki túlzásba viszi az oké(pl. amikor buliban összefeküdnek minden jött menttel) De én pl azt nem ítélem el, ha egy közeli ismerősével létesít kapcsolatot akiben megbízik, vagy ha mondjuk csak szexkapcsolat van közöttük. Ha ismerik egymást és vonzódnak egymáshoz akkor miért ne?

Ha a társadalom is elfogadná a nők szexuális igényeit, mint a férfiakét, akkor nem lenne ennyi különbség sem a férfiak közt. Mert amíg egy nő lengén öltözködik - ő összetud szerezni magának valakit estére. Míg egy férfi törheti magát de nagyon nehezen jut csak szexhez. - És ezzel is csak azt akarom mondani, hogy a nők sokszor azért nem mennek bele az ilyen kapcsolatokba, mert félnek, hogy utána lekurv.zzák őket.. Na most a férfiaknak akkor mi kell? Szeuxális szabadság, vagy korlátozás?

Kort és nemet is kérek , köszi!.

2011. ápr. 15. 21:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 A kérdező kommentje:

"

"A szex pedig Isten ajándéka, a nőnek is férfinak is. :D"

Én viszont azt sem tudom, mi az az "Isten". Nekem hiába magyarázod. "

Akinek nem inge nem veszi magára :)...

A szex egy párkapcsolatban igenis fontos, és ha az nincs meg akkor egy idő után hiába a nagy kötődés de elfognak vállni az útjaik. Manapság meg elég ritka olyan párt találni akivel valódi a szerelem.

2011. ápr. 15. 21:29
 22/81 anonim válasza:
0%
Hogy ha egy csávó megdönt sok csajt ő a bika :D de ha egy csaj csinálja ezt akor egy ribanc :D
2011. ápr. 15. 21:30
 23/81 szamóca. ***** válasza:
71%

ma 21:25

:D neked meg mi bajod, nem jutott kakaó?:D

maszturbálni köszönöm de ennél sokkal perverzebb dolgokra szoktam.

a megfogalmazással van bajod vagy a mondanivalóval?

a mondanivalón nem tudok változtatni, az úgy van sajnos.

megfogalmazás? esetleg nem érted? fordítok: az emberek olyan k*rva primitívek, hogy még mindig nem tudják felfogni hogy a szex a nőknek is kell. mert régen nem ez votl a szokás, azért.

ha neked tradíció kell menj és dugj meg egy szőrös nagyit, ő majd csendben hagyja mozdulatlanul, de főz utána vacsorát.

2011. ápr. 15. 21:30
 24/81 anonim ***** válasza:
51%

ma 21:29

"A szex egy párkapcsolatban igenis fontos, és ha az nincs meg akkor egy idő után hiába a nagy kötődés de elfognak vállni az útjaik. Manapság meg elég ritka olyan párt találni akivel valódi a szerelem."

Ok, de ez miben kapcsolódik ahhoz, amiről most beszélünk.

Mellesleg, legalább a "válni" szót tanuld meg helyesen leírni, kérlek.

2011. ápr. 15. 21:32
 25/81 A kérdező kommentje:

"Ok, de ez miben kapcsolódik ahhoz, amiről most beszélünk.

Mellesleg, legalább a "válni" szót tanuld meg helyesen leírni, kérlek."

Válaszoltam arra amit te írtál. Úgy kapcsolódik hozzá.

Mellesleg, ha már másba nem igazán tudsz belekötni akkor ebbe. LÉnyegtelen, a szó nem kap más értelmet ugyanúgy értelmezhető:). Na az ilyen okostojásokat utálom.

Ha össze vissza írnék mondatokat/szavakat abba beleköthetnél, de ebbe... :D Röhej!Na és ez hogy kapcsolódik a témához?:) Sehogy. Részemről lezárva.

2011. ápr. 15. 21:34
 26/81 anonim ***** válasza:
Nekünk zseniális, professzorunk bebizonyította, hogy női agy sokkal kissebb mint férfi agy!
2011. ápr. 15. 21:35
 27/81 anonim ***** válasza:
100%

"Lehetnek én is irigy hogy akad ilyen kapcsolatod mert én is ilyesmit szeretnék de férfi szemszögből ha így adom ki magam akkor én vagyok a bunkó és a szánalmas." ->

->>

--> "Míg egy férfi törheti magát de nagyon nehezen jut csak szexhez. - És ezzel is csak azt akarom mondani, hogy a nők sokszor azért nem mennek bele az ilyen kapcsolatokba, mert félnek, hogy utána lekurv.zzák őket.. "

Ezért.

Figyelj szerintem ez egyértelmű hogy míg lefekszel valakivel,csak azért mert vannak igényeid,az rendben van.

De ki rib@ncozon le mikor privát és csak ti ketten tudtok a dologról.

Ha jól belegondolsz ez csak azért van mert irigyek az emberek hogy neked van ilyen valakid,akivel néha jó összebújni és felháborodnak azon mert nekik egy sablonos kapcsolatuk van,vagy az se.

Szóval ezen nem kell lovagolni,értelmes ember tudja hogy ezzel nincs semmi gond,de sajnos ebből elég kevés van manapság.

2011. ápr. 15. 21:35
 28/81 anonim ***** válasza:
59%
Igen drágám, ha egy internetes fórumra írsz, legalább tudj helyesen írni. Vagy már egy ingyenes helyesírás-ellenőrzőre sem telik? :)
2011. ápr. 15. 21:36
 29/81 szamóca. ***** válasza:
53%

ma 21:35: a mostani telefonom is sokkal kisebb mint a 10 évvel ezelőtti ;D

najó, csak mert ezt muszáj volt egyébként tényleg nem vagyok férfigyűlölő :)

2011. ápr. 15. 21:37
 30/81 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg, kérdező, nem értem, mi pontosan a gondod. Egy szabad országban élünk, egy szabad világban. Ha egy nő le akar feküdni egy férfival, megteheti. Ha egy férfi véleményt akar formálni egy nőről, azt is megteheti. Hol itt a probléma?
2011. ápr. 15. 21:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!