Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az miért van, hogy azokat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy azokat a nőket elítélik, ha közelebbi ismerősükkel összefekszenek néhány alkalomra de ha egy férfi csinálja ugyanezt az nem számít szinte semmit?

Figyelt kérdés

Ennyire baj lenne, ha a nő is kiakarja élni a szexuális igényeit/vágyait? Miért csak náluk számít nagyon a szüzesség, vagy az, hogy mennyi pasival feküdtek le?

És miért lesznek rib@ncok, ha szeretik szexet?

Van aki túlzásba viszi az oké(pl. amikor buliban összefeküdnek minden jött menttel) De én pl azt nem ítélem el, ha egy közeli ismerősével létesít kapcsolatot akiben megbízik, vagy ha mondjuk csak szexkapcsolat van közöttük. Ha ismerik egymást és vonzódnak egymáshoz akkor miért ne?

Ha a társadalom is elfogadná a nők szexuális igényeit, mint a férfiakét, akkor nem lenne ennyi különbség sem a férfiak közt. Mert amíg egy nő lengén öltözködik - ő összetud szerezni magának valakit estére. Míg egy férfi törheti magát de nagyon nehezen jut csak szexhez. - És ezzel is csak azt akarom mondani, hogy a nők sokszor azért nem mennek bele az ilyen kapcsolatokba, mert félnek, hogy utána lekurv.zzák őket.. Na most a férfiaknak akkor mi kell? Szeuxális szabadság, vagy korlátozás?

Kort és nemet is kérek , köszi!.

2011. ápr. 15. 21:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 szamóca. ***** válasza:
65%

ma 21:16

te is előbb olvass utána aztán kötözködj. a feminizmus NEM a férfiak utálata. köze nincs hozzá.

egyszerűen egy folyamat a női szerepkör átalakulásáról, és még nyomokban fellelhetőek a régi normák.

ezért van pl hogy a b*zikat jobban elítélik mint a leszbikusokat: mert ez már "kiteljesedett", a nőknek szabad élvezetkeresés, a férfiaknak még nem.

köze sincs az egészen a férfiak utálatához.

2011. ápr. 15. 21:20
 12/81 anonim ***** válasza:
13%
Jajj b_zmeg, már megint kezdődik a keresztényellenes liberál-banzáj. Emigrálok...
2011. ápr. 15. 21:21
 13/81 anonim ***** válasza:
0%

óóó istenem!

már viccelődni sem lehet vagy mia frász?

igen az a 80% os vagyok, okostojás!

2011. ápr. 15. 21:22
 14/81 anonim ***** válasza:
65%

Figyelj szerintem ez egyértelmű hogy míg lefekszel valakivel,csak azért mert vannak igényeid,az rendben van.

De ki rib@ncozon le mikor privát és csak ti ketten tudtok a dologról.

Ha jól belegondolsz ez csak azért van mert irigyek az emberek hogy neked van ilyen valakid,akivel néha jó összebújni és felháborodnak azon mert nekik egy sablonos kapcsolatuk van,vagy az se.

Szóval ezen nem kell lovagolni,értelmes ember tudja hogy ezzel nincs semmi gond,de sajnos ebből elég kevés van manapság.

Lehetnek én is irigy hogy akad ilyen kapcsolatod mert én is ilyesmit szeretnék de férfi szemszögből ha így adom ki magam akkor én vagyok a bunkó és a szánalmas.

15/81 A kérdező kommentje:

Szamócával értek egyet

"t. Attól lesz az, ha állatias módon sok különböző férfival szexel érzelmek nélkül. "

Ezzel viszont nem. Mert nem mindenkivel, csak azzal akiben megbízik. Érzelmek nélkül meg biztos nem, mert az alapvető érzelmek megvannak hozzá pl a törődés, vagy hogy felnéz rá. de ez nem egyenlő a szerelemmel.

A szerelem sem más, mint a másik nemhez való vonzódás.A szerelem pedig úgy teljesedik ki, ha a pároddal szeretkezel. De ha nincs meg a szex, vagy teljesen különböznek a szexuális igények a két partner között akkor szépen elvállnak útjaik.Szóval a szerelem sem más, mint nemi érzelmeken alapuló vonzódás.bár lehet lelki is , vagy az igazi! de ez ritkább,hogy valaki valóban megtalálja a magához illő partnert.

A szex pedig Isten ajándéka, a nőnek is férfinak is. :D

16/81 A kérdező kommentje:

"Lehetnek én is irigy hogy akad ilyen kapcsolatod mert én is ilyesmit szeretnék de férfi szemszögből ha így adom ki magam akkor én vagyok a bunkó és a szánalmas." ->

->>

--> "Míg egy férfi törheti magát de nagyon nehezen jut csak szexhez. - És ezzel is csak azt akarom mondani, hogy a nők sokszor azért nem mennek bele az ilyen kapcsolatokba, mert félnek, hogy utána lekurv.zzák őket.. "

Ezért.

2011. ápr. 15. 21:24
 17/81 anonim ***** válasza:
0%

ma 21:16

te is előbb olvass utána aztán kötözködj. a feminizmus NEM a férfiak utálata. köze nincs hozzá.

egyszerűen egy folyamat a női szerepkör átalakulásáról, és még nyomokban fellelhetőek a régi normák.

ezért van pl hogy a b*zikat jobban elítélik mint a leszbikusokat: mert ez már "kiteljesedett", a nőknek szabad élvezetkeresés, a férfiaknak még nem.

köze sincs az egészen a férfiak utálatához.

Én arról nem tehetek, hogy egy ilyen antitradicionális ideológiára maszturbálsz. "Nyomokban fellelhetők a régi normák". Budapest I. kerület, SZDSZ főhadiszállás?

2011. ápr. 15. 21:25
 18/81 A kérdező kommentje:

"Szóval ezen nem kell lovagolni,értelmes ember tudja hogy ezzel nincs semmi gond,de sajnos ebből elég kevés van manapság. "

Igen, sajnos így van:/

2011. ápr. 15. 21:25
 19/81 anonim ***** válasza:
48%

"A szerelem sem más, mint a másik nemhez való vonzódás."

Ha számodra ennyi a szerelem, akkor szerintem még nem voltál szerelmes.

"Szóval a szerelem sem más, mint nemi érzelmeken alapuló vonzódás."

A szerelem sokkal több ennél.

"bár lehet lelki is , vagy az igazi! de ez ritkább,hogy valaki valóban megtalálja a magához illő partnert."

Aki néhány hónap alatt akarja megtalálni az igazit, annál tényleg ritka.

"A szex pedig Isten ajándéka, a nőnek is férfinak is. :D"

Én viszont azt sem tudom, mi az az "Isten". Nekem hiába magyarázod.

26/F

2011. ápr. 15. 21:26
 20/81 anonim ***** válasza:

""Míg egy férfi törheti magát de nagyon nehezen jut csak szexhez. - És ezzel is csak azt akarom mondani, hogy a nők sokszor azért nem mennek bele az ilyen kapcsolatokba, mert félnek, hogy utána lekurv.zzák őket.. ""

És mi ezzel a gond? A vélemény szabad, mint ahogyan a párválasztás is. Mint ahogyan az általad áhított világban a szex is szabad. Miért törődsz te mások véleményével? Nem értelek.

2011. ápr. 15. 21:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!