Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk ti már szoptátok le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti már szoptátok le magatokat?

Figyelt kérdés
Ezt csak úgy kérdezem
2011. ápr. 15. 21:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
44%
Gondolom még egy kis taknyos vagy. Egy érett férfi ilyet nem kérdez. Mert tudja, hogy ostoba kérdés. Még ha vlki le is tudná magát sz..ni, nem teszi, mert van aki megtegye helyette. Mármint nem teszi meg, kivéve ha egy retardált....
2011. ápr. 17. 23:05
 12/13 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és 16 vagyok
2011. ápr. 22. 21:30
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én már sokszor. Tini koromban mindennapos volt, mert nagyon jó érzés. Sokkal jobb volt, mint kézzel kiverni. :)

Ma is néha csinálom, de már sajnos nem vagyok elég hajlékony, ezért nem könnyű. :(

Ha tudsz valami jó gerinc nyújtó gyakorlatot, amitől hajlékonyabb lehetnék, azt szívesen venném.

Te amúgy ki tudod nyalni a puncidat?

27F

2012. febr. 19. 08:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!