Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Ez normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ez normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A feleségemmel, aktív házas életet élünk... főleg, hogy ő 28, én meg 32 éves vagyok. Idáig, normálisan is ment a dolog, de most picit tanácstalan vagyok. Az egyik, aktusnál azt kérte tőle, hogy pofozzam meg. Vissza is kérdeztem, hogy micsoda? Aztán megint mondta... elmosolyodtam. Ő teljesen kiakadt, hogy tőlem nem lehet semmit se kérni és legyek már férfi, ne egy mimóza. Meg is szakítottuk a dolgot. Tegnap... ismét ezt kérte. Én megtettem. De inkább ilyen legyintés volt... felugrott, hogy "nem szúnyog kergetést kértem, hanem azt, hogy üss meg!"

Ez normális dolog? Hogy mondjam meg neki, hogy ez nekem kellemetlen? Én nem fogom pofozni, szerintem ez kicsit már beteges. Mit csináljak? Ő nagyon kivan akadva, hogy nem teszem meg.

32/f

2011. ápr. 15. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ütném-vágnám:D Amúgy szerintem ezt beszéljétek meg, lehet uncsi már neki a sima szex.
2011. ápr. 15. 20:39
 2/4 anonim ***** válasza:

egy ideig én is cseszegettem ezért a barátomat, ő is mindig mondta hogy jajj ne idegesítsem már aztán egyszercsak kaptam tőle akkorát hogy majdnem kiesett a fogam :D

azóta nem kérem

ennyi

2011. ápr. 15. 20:41
 3/4 anonim válasza:
Ha ő kéri és szereted akkor elfogadod a perverzitását és megpofozod, ne csak arra gondolj hogy neked milyen kellemetlen stb...gondolkozz el azon is hogy neki milyen nehéz lehetett hogy megkérjen téged hogy csináld és miután nem tetted, úgy érezhette hogy beégett előtted..sztem képeld fel rendesen...legfeljebb azér akad ki hogy hogy túl erős vol és nem azért mert nem tetted, és te tudsz azzal érvelni hogy ő kérte
2011. ápr. 15. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Hát nálunk nagyon hasonló a szitu... csak itt én vagyok, aki kéri (a feleség):) És mi kicsit idősebbek vagyunk. Nem tudom, miért, de tényleg keményebben szeretem az utóbbi időben. Én is elgondolkodtam, vajon miért lehet. Elég régóta együtt vagyunk már. És szeretem őt, azt is, ahogyan szeretkezünk. De úgy érzem, "fel kellene már dobni" valamivel. És jól esik, ha keményebben fog meg, ha húzza a hajam, ...és igen, én is kértem már pofont. :)Azt tudom mondani neked, hogy ne csinálj olyat, ami nagyon taszít, de ami még éppen belefér neked, azt tedd meg, mert, ha nem kapja meg tőled, lehet, hogy másnál fogja megkeresni magának... És ezt ugye, te sem szeretnéd! Beszéljetek róla, ne ingerülten. Vannak játékok is, amik izgalmasak lehetnek. Próbáljátok ki azt is. Hátha találtok olyat, ami mindjettőtöknek tetszik.
2011. ápr. 15. 20:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!