Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudom most meleg vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom most meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy meleg haverom és nagyon jól elbeszélgetünk meg minden...Jól kijövünk egymással, én nem kimondottan érdeklődök utána és eddig csak csajaim voltak az a csávó 22 éves én meg jóval fiatalabb, kamasz.
2011. ápr. 15. 19:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Fiú az apjának:

- Apa, bevallom neked, meleg vagyok.

Az apja kis gondolkodás után:

- Fiam, van neked milliós fizetésed?

- Nincs - mondja a fiú

- És van többmilliós autód?

- Nincs apa.

- És villád a rózsadombon?

- Nincsen.

Végül az apja azt mondja:

- Akkor te nem meleg vagy fiam, csak egy kis b.u.z.i.!

2011. ápr. 15. 19:44
 2/11 anonim ***** válasza:
hogyha ez a barátod nem meleg lenne hanem hetero, akkor meg azt kérdeznéd meg hogy most hetero vagy-e? :D ez nem attól függ hogy milyen barátaid vannak hanem attól hogy szexuális kapcsolatot létesítesz-e fiúkkal vagy nem.
2011. ápr. 15. 19:49
 3/11 anonim válasza:
Ha lehet ne legyél bu*i! Amúgy genetikailag kódolva van, tehát ha nem áll fel a haverodra a cerkád, akkor nincs gond.
2011. ápr. 15. 20:07
 4/11 A kérdező kommentje:

Nekem nem áll fel rá...csak nem tudom. bűn tudatom meg fura érzésem volt amikor megtudtam hogy meleg mert egy meleggel beszéltem és ez nekem már túl szoros kapcsolat.

Amúgy egyszer bevallotta hogy neki felállt rám amikor hason feküdtem és kilátszott a seggem egy része (Skype-on)

:S na akkor ilyedtem meg de nagyon..

2011. ápr. 15. 20:12
 5/11 anonim ***** válasza:
ha feláll amikor rá gondolsz akk 90%ban meleg vagy :D am hogy lehet ilyet kérdezni? mi tudjuk helyetted hogy mi vagy ?
2011. ápr. 15. 20:13
 6/11 anonim ***** válasza:

"Amúgy egyszer bevallotta hogy neki felállt rám amikor hason feküdtem és kilátszott a seggem egy része"

Mondd meg neki hogy ha mégegy ilyet mond úgy taknyon tönyörülöd hogy megemlegeti! :D

2011. ápr. 15. 20:17
 7/11 A kérdező kommentje:

:D ok majd megmondom neki

Amúgy azért írok ki ilyen baromságot mert unatkozok :D

meg meg se fordult a fejembe hogy meleg lennék csak kíváncsi voltam hogy hányan írnak rá ^^

2011. ápr. 15. 20:19
 8/11 anonim válasza:
Uccsó hsz nagyon hasznos
2011. ápr. 15. 20:19
 9/11 A kérdező kommentje:

:P ugye

Xboxozok de mégis unatkozok nem tudok már mit kitalálni ötlet?

2011. ápr. 15. 20:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Hívd át a haverodat pizsipartyra :D
2011. ápr. 15. 23:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!