Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hány %-a képtelen hüvelyi orgazmusra szex közben?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 17:10
12/15 anonim válasza:
Nálam ez fordítva van. Csiklóorgazmust nehezebben tudok elérni, mint hüvelyit. (nem mintha akkora tapasztalatom lenne, eddig hüvelyiben egyszer volt részem) Ha maszturbálok, akkor sikerül csiklóorgazmusig eljutnom, de a párommal eddig csak hüvelyiben volt részem.
De hogy válaszoljak is, elég sokan nem képesek rá, én kb 60%-ra saccolnék, de tanulható szerintem.
13/15 anonim válasza:
84-86 százalék nem képes vagy még nem élt át hüvelyi orgazmus. a hüvelyi orgazmus nehéz elérni szexuális aktus közben is,de meg ha a nő saját magát izgatja hüvelyen keresztül. A csikló orgazmus azt könnyebb átélni mivel a csikló közelebben több idegvégződés található
14/15 A kérdező kommentje:
Hát ez elég lehangoló arány :S Hátha benne leszek abban a 10-20-ban, akinek sikerül :D:D (Még nem próbáltam)
Köszi a válaszokat!
2011. ápr. 15. 17:44
15/15 anonim válasza:
Hát pl. én vagyok az egyik, aki nem képes. Pedig már jó ideje élek nemi életet, nem egy szexuális partnerem volt már, de nem... van, amikor közel érzem magam hozzá, de akkor se. Már feladtam. Valaki azt mondta, hogy szülés után változhat. Majd meglátjuk.
25 N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!