Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés

Egész egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy mit/kit akarok!

Nagyon sok fiú/férfi van, aki bukik rám, komoly kapcsolat céljából, de nem tudom eldönteni, hogy mit is szeretnék valójában. :S

A legtöbbjével erotikus beszélgetésekbe is bonyolódtam, aztán szerencsétleneket meg jól pofára is ejtettem, amikor a szexre került volna a sor, mert lazán bejelentettem, hogy bocsi, de nem történhet meg a dolog.

Pedig kívánnám is, meg nem is. Saját magamat utálom emiatt.

Ugyan már nem vagyok szűz, de mégsem tudom magamhoz közel engedni úgy egyiket sem. Kérlek adjatok nekem tanácsot, hogy végre el tudjam dönteni magamban, hogy kihez is szeretnék tartozni.

NORMÁLIS válaszokat várok, a hülyék kíméljenek!

Köszönöm!

21/L

2011. ápr. 15. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen időszakom, és sajnos el kell, hogy keserítselek: ez nem is nagyon fog változni, amíg nem találsz egy olyat, akibe tényleg beleszeretsz majd. Idővel változik az ember, más lesz az értékrendje, de a kisördög továbbra is benne bujkál... én már csak tudom :) Hidd el, lesz olyan, akit majd közel engedsz, csak hagyj időt magadnak!
2011. ápr. 15. 16:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Jaj első válaszoló! A Jó Isten szólna ki belőled! :)

Nagyon bízom abban, hogy igazad lesz, és bejön nekem is, amit írtál! Köszi a választ! (:

2011. ápr. 15. 16:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok: tényleg ne aggódj, minden rendben lesz :) Igaz, nekem csak 28 éves koromra sikerült a változás, de megtörtént, és ez a lényeg :) Ki fog alakulni!
2011. ápr. 15. 16:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, és nagyon köszönöm, megnyugtattál! (:
2011. ápr. 15. 16:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!