Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párcserés szexről mi a vélemén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párcserés szexről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Engem kifejezetten izgat a dolog34F
2011. ápr. 15. 14:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
szerintem is magától, elég idétlenre sikeredett:D
2011. ápr. 15. 22:01
 12/16 anonim ***** válasza:
36%
Mi 8 éve vagyunk együtt, soha nem léptünk félre. Hát eléggé izgat minket is. Ennyi változatosság jó lenne ennyi idő után. Szerintem a buktató az lesz, hogy nem lesz olyan pár akivel mindannyian tetszünk egymásnak. Pl a feleségemnél minden sötét hajú, vagy alacsony, vagy nagyon szőrös, túlsúlyos stb... pasi ki van zárva. Én nem vagyok ennyire válogatós, de egy olyan pár kell, akinek mi is tetszünk... 30F
2011. ápr. 18. 09:25
 13/16 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem meg az lesz a buktató, hogyha szeretitek egymást, akkor amíg a másik éppen kufircol valakivel, addig te otthon fogsz rohadni és azon gondolkozni, hogy vajon milyen jól érzi magát mással a párod, és fordítva.

Vagy ha egy időben fogjátok az akciót véghezvinni, akkor is egymáson fog járni az agyatok, annak pedig semmi értelme, hogy épp szexeltek valakivel, és másra gondoltok.

Szerintem baromság az egész.

2011. ápr. 18. 09:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Kizárólagosság = bizalom.

Egyik nélkül nem létezhet a másik.

Ha megtenné előtted mással, akkor a hátad mögött is bármikor megtenné, nem tudhatod.

2011. ápr. 18. 10:16
 15/16 IQnindzsa ***** válasza:

Háát.. Mindig tele voltam csajokkal és ritkán volt igazán komoly kapcsolatom. A sima tucat kapcsolatokban sohasem merült fel a kérdés. Most komoly kapcsolatban vagyok és szerelmes... most meg egészen egyszerűen abszurdnak érzem ,hogy az én páromat odavágjam egy másik pasinak. Őt meg úgy sem tudná pótolni egy másik nő. (Akkora perverz állat úgy sem lehet mint ő!!! :) :) :) )

Talán talán... elég sok feltételességgel... ha már nagyon hosszú ideje együtt van egy pár... amikor a szexuális vágy tüze parázzsá szelídül... akkor elméletben működhet. De csakis akkor ha az egymás iránti SZERETET még megvan és ez a dolog kölcsönösen elfogadott a pár mindkét tagjától.

Ennyi HA után talán. Ez a véleményem. :)

2011. ápr. 18. 11:33
 16/16 A kérdező kommentje:
Mi elég rég óta együtt vagyunk,én nem hagynám el az biztos.De benne lennék ilyen játékokban..
2011. ápr. 18. 13:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!