Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy reagálnátok, ha a párotok ilyet mondana?
Figyelt kérdés
Hogy "Annyira kívánlak, fel tudnálak falni :)", mondjuk mindezt egy szenvedélyes csókolózás közben. És közben átölelne titeket és csillogna a tekintete.2011. ápr. 15. 14:27
1/10 Kingaa1 válasza:
örülnék neki, ha kezdeményez folytatnám... de általában én is szoktam kezdeményezni
2/10 anonim válasza:
Na hát ez is egy annyira egyértelmű kérdés...Hát vajon mit mondanék?:D Nyilván ha szeretem én is éppen ezt érzem és folytatjuk a csókolózást ill. az ölelkezést. Ilyenkor szerintem egy én is Téged-en kívül semmit sem kell mondani ... :D
3/10 anonim válasza:
Az lenne életem egyik legszebb pillanata...:(
4/10 anonim válasza:
Naaa...mi ez a szomorú hozzászólás?:( Ez annak szól, hogy nincsen párod vagy, hogy Neked sosem mond ilyet a párod, vagy csak ritkán?
6/10 anonim válasza:
én ilyenkor rászoktam mászni a barátomra :D
7/10 anonim válasza:
14:44 Nekem soha nem mond semmit... ő akart összejönni velem, nagyon tepert stb... azt hittem majd nagyon jó lesz...és semmit sem kapok!!!
9/10 anonim válasza:
Mit meg nem adnek ha nekem a parom ilyet mondana :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!