Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejön a felfelé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejön a felfelé álló vagy ivelő pénisz? A pasitoknak görbe vagy felfelé ivel? Kort is irjatok

Figyelt kérdés
az én pasimnak kicsit balra görbül 18 l
2011. ápr. 15. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem ez alapján választok magamnak társat. Hogy őszinte legyek, nem is igazán szoktam nézegetni, hogy merrefelé áll.
2011. ápr. 15. 14:03
 2/4 Kingaa1 ***** válasza:

Most kicsit balra kicsit jobbra... az helyett hogy a péniszét vizsgálgatod, helyette szeretnéd, s elfogadnád... most tudom a válasz hogy elfogadom csak kiváncsi vagyok ...

Ám az én barátomnak fogalmam sincs, az se érdekelne ha meglenne csavarodva, akkor is szeretném és ez a fontos!

2011. ápr. 15. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Páromnak is balra húz :D, de egyértelműen jobb a felfelé ívelő, mert sokkal inkább stimulálja a G-pontot.

26/L

2011. ápr. 15. 14:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Csatnak, Faxnak, Kardnak baloldalt a helye!

(egyébként anatómiailag eleve görbe valamennyire, hogy mikor bent van optimálisan álljon)

2011. ápr. 15. 16:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!