Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez is bizonyos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Scrimshaw kérdése:

Szerintetek ez is bizonyos fajta erőszak? És mit tehetnék?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok. 3 éve tortént, hogy 3 hét ismeretség után egy nálam 10 évvel idősebb férfival kerűltem testi kapcsolatba. Ez volt a harmadik randink. Az autója hátsó ulésén csókolóztunk.

Előtte nem jártam senkivel, szóval szűz voltam minden értelemben. Ő pár perc után elkezdett hozzám dörgölőzni(ruhában), majd elővette a péniszét. Megijedtem, de azt mondta, hogy nem csinál semmi mást, csak így neki jobb. Mondtam, hogy jó, amíg rajtam marad a bugyi, addig nincs gond. (Bár megijesztett ez az egész, de túl odaadó típus vagyok, és úgy éreztem, neki joga van arra, hogy élvezze a velem töltött idvt a maga módján...)

De hát aztán egy pillanat alatt félrehúzta a bugyimat (szoknyában voltam), és belém hatolt - bármiféle jelzés, simogatás, kérdezés, felkészítés nélkül. Meg sem tudtam szólalni, teljesen lefagytam, azután más pózba helyezett, hogy mélyebben belém jusson, ez még sokkal jobban fájt, de továbbra sem mondtam semmit, csak bámultam kifelé az autó ablakán. Miután végzett, felöltöztünk, és hazavitt.

Mosolyogtam. Tükörbe néztem, és mosolyogtam...

Viszont 3-4 nap múlva "megfordult a világ". Nem értettem, hogyan történhetett ez meg, hogyan engedhettem, szégyenkeztem magam előtt, mocskosnak éreztem magam.

És most, 2 és fél évvel ezután, a jelenlegi barátommal, akivel másfél éve felhőtlen a kapcsolatunk, ugyanezt érzem: szeretlekzés után mindig szégyenérzetem van, saját magam előtt. És nem tudok kezdeményező sem lenni, szexis lenni, belevaló lenni, mert mindezt mocskosnak, k.rvásnak érzem. Előjönnek a régi rossz gondolatok.

Nem tudom, mit csináljak, hogy jól "működjek" szexuális téren... :/

Valakinek jó tanácsa, tapasztalata esetleg?

2011. ápr. 15. 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem nálad csak pszichológus segíthet. Olyan mély negatív nyomot hagyott benned az az esemény, hogy nem tudtad feldolgozni. Ne szégyelld, hogy segítségre szorulsz.
2011. ápr. 15. 13:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
ez kimeríti az erőszak fogalmát, de fontosabb, hogy a párod tudjon róla, nehogy azt higgye vele van bajod
2011. ápr. 15. 14:01
 3/5 hellosztok ***** válasza:
figyelj én szerintem ez nem tudom pontosan de lehet hogy kimeríti az eröszak fogalmát.de figyelj én csak tudom tanácsolni neked hogy forduljál szichologus hoz. mivel hogy nem tudtad fel dolgozni. és így kulsö szemel nézve te is hibás voltál! már amikor elö vette a péniszt már akkor bele kelet volna avatkoznod hogy igy nem! de már akár hogy is meg történt nem tudc változtatni rajta.:( és ha azt akarod hogy jól müködjön a kapcsolatod akkor beszéld meg a fiu val a dolgokat ne hogy félre értse!
2011. ápr. 15. 14:34
 4/5 anonim ***** válasza:
80%

Szegényke:(

Az erőszakos közösülés akkor valósul meg, ha valakit erőszakkal vagy fenyegetéssel közösülésre kényszerítenek, vagy védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen ember állapotát közösülésre használják fel.

A szexuális kapcsolat során hiányzik a partnerek konszenzusa, illetve olyan partnerek között létesül szexuális kapcsolat, mely eleve nélkülözi a konszenzus-képességet.

Mivel írtad, hogy 1 szót sem szólt csak behatolt, így Jogi értelemben is erőszakról van szó.

Sajnálatos eset, főleg a következményei.

Minden estre a Pszichológus segítságát kérd.

Ne legyen szégyenérzeted.

Fügetlenül egy Teljesértékű Nő vagy!

Kitartást, és a Lehető legjobbakat.

[link]

2011. ápr. 15. 14:44
 5/5 anonim ***** válasza:

beszéld meg a pároddal...hátha ő is tud segíteni...

viszont nem ártana tisztáznod magaddal, miért, és hogy történt az eset..hogy máskor ne ismétlődhessen meg...

ehhez mélyen önmagadba kell nézned, hogy megértsd miért nem tettél ellene, mik azok az emlékek/tényezők amik gátolnak...esetleg kérheted pszichológus segítségét is ebben..

2011. jún. 23. 10:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!