Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában nem nedvesedek be "magamtól". Mitől lehet, ill. hogy közöljem a párommal hogy több előjátékra van szükségem?
Beszéltünk már erről a párommal, de sajnos megsértődik. Azt hiszi nem kívánom. Azt mondja régen csak úgy lecsúszott rólam a bugyi, még mielőtt hozzám ért volna és mostanában nem így van már.
Tény hogy mostanában nem nedvesedek be magamtól úgy, de ettől függetlenül kívánom őt nagyon is. Sőt általában én kezdeményezek.
Sajnos mindig bepróbálkozik az anállal (csak újjal próbálkozott eddig). És ez engem már nagyon idegesít mert nem jó. Mindig váratlanul nyúl bele a fenekembe, és olyankor kapásból kiszáradok, sőt a kedvem is elmegy a szextől. Ezt már próbáltam neki beadagolni finoman, de megsértődött.
Mikor odalent kényeztet kézzel, nem tudok rendesen odakoncentrálni mert mindig attól félek, hogy belém nyúl váratlanul. Lehetséges hogy ettől nem vagyok mostanában olyan nedves?
És ha igen, ti ezt hogyan adagolnátok be egy könnyen megsértődő pasinak? Mert én sajnos nem vagyok jó a kedves dumában.
22/ L
A félelem ,a stressz okozhatja a száradást, beszéld meg, hogy legalább szóljon, hogy felkészülj, és síkosítót használjon legalább a popónál, ha csak ujjal is. Amúgy hogy ne tarts ettől, magadnak is izgathatnád a popód bejáratát kicsit, lehet akkor megszoknád a saját ujjad. Eleve az is intim, erogén zóna. Legtöbbször az ettől való ódzkodás lelki, ettől jobban szorítod a záróizmaid, és annál rosszabb. így negatív visszacsatolású reakciód lesz csak. Én barátnőmnél is kizárt volt az anál, mondta előre, de már élvezett el az ujjamtól a fenekében! Farkammal csak 3-4x próbálkoztam, de mivel az tényleg nem volt neki jó, szerintem hasonló okok miatt ,és próbálgatni sem akarja, jó makacs, ezért abba is hagytam a próbálkozást, de rohadtul hiányérzetem is van sokszor.
De mi megbeszéltük. Ha meg a apsid sértődékeny, az az ő baja, ilyenkor el kell döntened, hogy neked fájjon fizikailag, és olyankor lelkileg is stresszelsz, vagy neki kap az egója egy kis sérelmet, és ha szeret, feldolgozza. ha meg nem érett hozzám, akkor ez van.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!