Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eva0822 kérdése:
HPV. Voltam nödokinál levetetni a kenetet az mit jelent h virus gyanus vagyok az orvos azt mondta h nem kell agodnom. Akor most nincs még HPV csak a virus van? és h terjed esetleg a páromtol v elözö partnertöl kaptam el?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 13:05
1/8 anonim válasza:
attól függ, milyen vírus, várd meg az eredményt, addig csak gumival, de, ha azt mondta az orvos, hogy ne aggódj, akkor ne aggódj!
2/8 anonim válasza:
előző vagyok HPV-t bárkitől elkaphattad, nem csak nemi úton terjed, hanem felláció közben is elkaphatod
3/8 A kérdező kommentje:
A cytologiai lapom elhagytam azt mondták ha lesz ujabb vizsgálat mert a doki azt mondta legalább félévente járjak rák szürésre majd akor kapok ujat--az eredmény ez volt szoba mondta el a doki.. adig csak gumizunk de a párom nem szereti és én semm bevalom..
2011. ápr. 15. 13:10
4/8 A kérdező kommentje:
Ez szép h a pasik péniszének az ingerlésétöl is elkaphatom
2011. ápr. 15. 13:13
5/8 anonim válasza:
HPV okozhat rákot, valóban, mint a cigi és a sok pirítós, a nők többsége fertőzött állítólag
idézek a wikipédiából, nézz utána a neten:
"Amennyiben a vizsgálat HPV-fertőzést igazol, de nincs látható hámelváltozás a nemi szerven, akkor általában a fertőzött sejtréteg – alulról felfelé pótlódva – 2-3 hónap alatt lelökődik."
Tehát ezért mondta a doki, hogy ne aggódj, ő jobban ért hozzá, hidd el!
6/8 A kérdező kommentje:
Remélem nem leszek rákos..hpvés igy is sok nögyogyászati problémám volt gomásodás meg stb nem tudom honan kapom ösze mert fére nem sexelek .. szoval a sulibol is a wcröl ösze szedhetem .. ? v mi Trichomonasos fertőzés is volt már rá adásul PCOs vagyok a teherbe esésem esélye minimális de a nyomi pasim nem fogja fel h akor is kéne védekeznünk
2011. ápr. 15. 13:20
7/8 anonim válasza:
wc, uszoda, strand, én egyszer a nőgyógyászaton kaptam el valamit, na puff :(
8/8 anonim válasza:
a HPV nála súlyos elváltozást okozhat a nemi szerven, illetve akár gégerák, torokrák, stb.
mutass neki fotót, (ne nagyon durvát)Hpv- s péniszről, mindjárt gumit fog húzni...
de, ha régóta vagy vele, valószínűleg tőle kaptad, tehát mindegy
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!