Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex helyett masztizik a feleségem! Miért?
Figyelt kérdés
8éve vagyunk együtt egy gyerek 5év házasság. Eleinte meg volt őrülve értem minden nap szexeltünk, most már szinte havonta egyszer, hetente kedveskedik. Mostanában vettem észre, hogy masztizik esténként a paplan alatt,mindennel probálkoztam, probáltam segíteni letagadta elutasított.Lehet, hogy másra gondol? Lehet hogy leszbikusság felé halad?Közben persze a szex dolgott a hormonokra fogja.Várom véleményeteket.2011. ápr. 15. 10:31
11/16 A kérdező kommentje:
Próbálkozom folyamatosan, de akkor az van, hogy perverz vagyok, vagy miért nem haygom már békén és zaklatom folyamatosa.
2011. ápr. 15. 11:21
12/16 anonim válasza:
Nem lehet, hogy félrekamatyol? És maszti közben a kurafira gondol?
Más ötletem nincs. De valahogy tényleg próbáld megbeszélni vele.
13/16 anonim válasza:
jobb neki a masztizás, mint a szex.
mondd meg neki, hogy próbáljon meg leszokni róla, vagy mérsékelni, és akkor kénytelen lesz újra rád fanyalodni.
14/16 anonim válasza:
Miért mondja, hogy perverz vagy?
15/16 anonim válasza:
És gondolom praktikus is neki.Nincs előjáték, szuszogás,csináld még, ne hagyd abba.
16/16 anonim válasza:
Használtok óvszert? Ő védekezik? Nem lehet hogy nem akar még több gyereket?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!