Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A Te barátnőd is állandóan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Te barátnőd is állandóan masszíroztatná magát?

Figyelt kérdés

"Jaj olyaaan fáradt, feszült vagyoook!

Megnyomkodod a talpam? És a hátam? És a nyakamat egy picit? Simogatod picit a fejemet?"

Ezután természetesen viszonzás nuku, ha mégis, tenyérfájdalomra hivatkozva, 5 perc után vége :D

2011. ápr. 15. 10:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért, te meddig csinálod neki? :)
2011. ápr. 15. 10:19
 2/9 A kérdező kommentje:

Van, hogy egy óráig is.

És a kis masszázsok mindig úgy kezdődnek hogy a kezembe nyomja a masszázsolajat és elterül az ágyon mintha legalább szalonban lenne :D

Már akkor tudom, hogy ezt nem úszom meg 5 perc alatt.

Ráadásul a kis nyaknyomkodásból, szép fokozatosan kikönyörgi a komplett testmasszázst. A kis ravasz :D

2011. ápr. 15. 10:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez vicces. :)

De te legalább megcsinálod neki. Az én párom már kevésbé...

2011. ápr. 15. 10:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Belevaló nő vagy. :)
2011. ápr. 15. 10:30
 5/9 A kérdező kommentje:

Én pasi vagyok :D

LOL

2011. ápr. 15. 10:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, és igen, szoktam magam masszíroztatni a barátommal, aki általában meg is teszi (igaz, nem egy óráig, és nem mindig van türelme sokáig, de valameddig csinálja)

Én nagyon szívesen viszonoznám neki, de folyton elutasítja, nem tudom, miért! :( Azt mondja, ő nem szereti. :S (Nem masszírozok pedig rosszul)

Volt már a családi kapcsolatoknál egy hasonló kérdés (nem találom), hogy a feleség panaszkodott, hogy a férj nem szeret masszírozni. :D

2011. ápr. 15. 10:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretném ha minden este megmasszírozna, de sokszor nem kérem meg a barátom, max. 1 héten 2szer mert tudom, hogy ő is fáradt. Szerintem minden nő imádja ha masszírozzák. Egyszerűen jó érzés, ellazít.

Amúgy meg valószínűleg azért nem viszonozza közvetlenül utána, mert ha az ember már eleget "élvezkedett", ellazult, pihen, nincs kedve felkelni és megerőltetni magát :) Tudom, ez önző dolog, de szerintem így van.

U.i.: A "simogatod a fejem?" az más kérdés, az szerintem nem olyan megerőltető mint egy masszázs, az szerintem a szeretet egyik kifejezése, én szinte mindig simogatom a barátom fejét ha összebújunk, az olyan édes dolog.

2011. ápr. 15. 11:09
 8/9 anonim válasza:
100%

Szerintem ha egyik nap megmaszírozod, másnap kérd meg, hogy most ő masszírozzon téged. :) Mond meg neki, hogy egyszer te, egyszer ő, ez így fer. :) De ezt nem kell minden alkalommal eljátszanod, csak mondjuk 5-bő 3szor, hogy ne haragudjon meg. :) És akkor vagy ritkábban fog kérni vagy neked is jut a jóból. :)

De azt azért tegyük hozzá, h a lányok elég sokat magukra vállalnak, még ha csak az alapvető dolgokat is nézzük, ő is ugyanúgy dolgozik (gondolom), főz, mos, mosogat, takarít... stb. Esetleg ha segítenél neki, akkor ő sem lenne olyan fárad meg feszült.

2011. ápr. 15. 11:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy barátnőm sem volt ilyen. :) Én meg pont fordítva vettem észre hogy a nők szokták a párjukat inkább masszírozgatni. :) Mondjuk én szeretem csinálni is meg "elszenvedni". :D
2011. ápr. 15. 18:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!