Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfiak hogyan képzelik el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak hogyan képzelik el a számukra tökéletes orális kielégítést?

Figyelt kérdés
Ha már úgyis nagyon sokuknál elvárás, és ez pedig egy névtelen oldal, akkor nyugodtan leírhatják. Érdekes felmérés lehetne.
2011. ápr. 15. 09:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát a férjem azt szereti, hogy először finoman csinálom, aztán vadabbul, majd a végén visszalassítok. :)
2011. ápr. 15. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:

A férfi műszer nem olyan érzékeny és bonyolult mint a női.

Ahogy a férfi igényei sem. Mivel a legtöbb nőt pisztollyal kell rávenni az orális szexre, úgy gondolom, hogy már az is haladás, ha csinálják. Nem elvárás, de jól esik a kölcsönösség. Én pl. Szívesen csinálom a barátnőmnek és nem szokott ellenkezni.

Szóval a jó orális szex: a nő csinálja élvezettel,(vagy tegyen úgy), vigyázzon a fogaival, használja közben a kezeit. A lassú és gyors mozdulatok váltsák egymást, ne legyen monoton.

2011. ápr. 15. 10:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Ennél picit részletesebb leírásra gondoltam. Pl. póz, helyszín, körülmények.
2011. ápr. 15. 10:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Jakuzziban, mondjuk szívesen kipróbálnám a dolgot. Esetleg valami laza hangulatú helyen, hangulatvilágítással, chillout zenével. A kellemes illatok is dobnak a hangulaton.

A különleges pózokat nem preferálom.

Esetleg ha egy szemüveget feldob az nálam növeli az izgalmi faktort :D

Ha valami kis extrát akarsz. Vegyél a szádba robbanó cukorkát, vagy valami kevésbé mentolos cukrot miközben csinálod, aztán néha fújj rá lágyan a műszerre.

Én szeretem, ha néha a cickókhoz is dörgölhetem a pajszert. Sokat dob a látványon :)

2011. ápr. 15. 10:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg hogy bő nyállal és lassan,használja a nyelvét.A helyszín nekem mindegy csk ne legyen közönség.
2011. ápr. 15. 11:13
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
Bárhol bármikor finoman és erőteljesebben, de mindenképpen érzéssel, ne csak összevissza és persze nem árt, ha azért van idő is végigcsinálni, mert annál rosszabb nincs mikor állva hagynak. Ja és a golyókat sem ér kihagyni a játékból ha már ott vannak.
2011. ápr. 15. 11:14
 7/7 anonim ***** válasza:
79%

A lényeg hogy bő nyállal és lassan,használja a nyelvét....

Ahogy előttem írták a golyókat is kényeztetni kell.

a tökéletes orális szex milyen?

Nekem pl lehet hogy egy jó mélytorkos lenne a tökéletes,nem tudom mert még úgy nem csinálta nekem senki.

De ha már orál akkor pl egy spontán gyors orális szexnek(viszonzás nélkül) néha örülnék.

Pl reggel kávézás közben.

Biztos bearanyozódna a napom.

Kérdező!

Neked milyen a tökéletes orál???

2011. ápr. 15. 12:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!