Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Szexeltetek már egyszerr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szexeltetek már egyszerre 2 vagy esetleg 3 lánnyal? Milyen volt?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 09:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Még nem.
2011. ápr. 15. 09:34
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Annak is örülnék, ha 1el sikerülne :D nem vagyok én nagyravágyó
2011. ápr. 15. 09:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
jó helyen kérdezed :D:D itt Gyakorin csoda ha valaki egyszer volt nővel :D
2011. ápr. 15. 10:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Még nem, de kipróbálnám ha lenne rá jelentkező :)
2011. ápr. 15. 11:15
 5/13 MolotovPunk ***** válasza:
93%
A barátnőm lehet bele menne.Jó móka lenne :)
2011. ápr. 15. 11:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Két átlagos lánnyal semmi kedved nem lesz az egészhez. Ehhez két gyönyörű, huncut hercegnő kell, lehetőleg olyanok, akiket nem igazán ismersz. Ha ez összejön, az mennyei. De ne akarj többet egy éjszakánál.
2011. ápr. 15. 11:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

2 lánnyal voltam már.hát jó móka,ha megfelelő beálitottságú mindkét lány.kifacsarnak mint egy citromot.ha két vérmes kanca a párod,akkor készülj fel a garantált izomlázra.fárasztó,hogy kettővel kell foglalkozz.ügyesnek kell lenned,hogy mindkét lány élvezze,mert hamar elveszti a varázsát ha pancser vagy.

az az igazság,h egy tüzes nő pont elég egy aktusra.ha teljesen ki akarod elégíteni,az kb 3-4 menet.

hosszútávon kikészülsz,főleg ha fizikai munkát végzel mint pl én/acélszerkezet építés/.

egy embernek egy a párja én azt mondom,csak megfelelőt kell találni.

24/ff

2011. máj. 7. 17:01
 8/13 Stufuli válasza:
100%
Kettővel már volt szerencsém. Igazából elég fárasztó, bár ők egymással is foglalkoznak, nem kizárólag velem, ezért elég felhőtlen élvezet volt mindegyikünknek. Van lehetőség ismételni is, barátnőm is szereti, mert egyedül mindig nagyon leharcolom szegényemet.
2011. máj. 7. 17:09
 9/13 andimama ***** válasza:
100%

Én két pasival esetleg hárommal próbálnám ki szívesen. Sajna nem volt benne részem eddig, de ami izgat azt ki kell próbálni :)

32/N

2011. máj. 7. 17:16
 10/13 Thurston ***** válasza:
76%
Igen, mivel barátnőm biszexuális, és olykor szüksége van lányokra. És egyébként akár hiszitek, akár nem, annyira nem különösebben krvajó. De lehet csak azért mondom, mert én szerintem annyira soha nem voltam oda a leszbiánskodásért, mint a legtöbb férfi. Azért félre ne értsetek, nem is rossz. Csak. Szerintem túl van ez lihegve. Persze első sorban nem is az én kedvemért történik ilyesmi.
2011. máj. 7. 17:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!