Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek ilyen? Mitől van ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem is igazán tudom, hogy tegyem fel a kérdésemet. Van egy barátom 8 hónapja. Ő vette el a szüzességem. Sokszor beszélgetünk azóta is az elsőről. Ő mondjuk nem velem volt először. De nem hiszi el nekem, hogy ő az első. Azért nem, mert azt mondja hogy a nemi szervemen látszik, hogy már sok fiúval voltam. Ugyanis valami nekem ott kilóg belőle. És tényleg nagyon csúnya. És azt mondja, hogy eddig egyik barátnőjének sem volt olyan ott, csak nekem. De pedig én tényleg csak vele voltam még. Amikor lefeküdtem vele, nekem már elötte is olyan volt ott. De mitől van az? Nem olyan mindenkinek? És sokszor piszkál ez miatt. Nem hisz nekem. Pedig szerintem biztos másnak is olyan ott. Légyszives bunkók ne irjanak.
15/L
2011. ápr. 15. 09:01
21/25 A kérdező kommentje:
Hát, anyukám véleménye szerint korabeli nők nem foglalkoznak vele.
2011. ápr. 15. 10:31
23/25 anonim válasza:
Én azt csodálom, hogy anyukád nem küldte el tüstént, mikor megtudta, hogy hány éves. Ez őt nem is zavarta, hogy ennyi köztetek a korkülönbség?
24/25 A kérdező kommentje:
De, zavarja. Mindig mondja hogy jó lenne már szakítani.
2011. ápr. 15. 11:00
25/25 anonim válasza:
Dobd ki keress egy magadhoz valót.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!