Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valaki szeretkezett már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki szeretkezett már egyszerre két férfivel?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor részletesen írja le, hogy mit kezdett velül. Ki hogyan csinálta.
2011. ápr. 15. 08:28
 1/9 anonim ***** válasza:

Én még nem és nem is akarok soha xD

Na de két lánnyal már tetszene a dolog :P

21F

2011. ápr. 15. 08:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Gondolom a válasz írója csak fiú lehet.
2011. ápr. 15. 09:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Szerintem pont a dolog pikantériája az, hogy az egyik férfi seggbe töm a másik pedig a puncidat tölti meg , s mindez egyszerre történik. Vagy az egyik férfi farkát szopod tövig, másik a seggedet tömi.
2011. ápr. 15. 09:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Imádom kínomban a falat kaparni mikor élvezek! A fájdalom és tehetetlenség és a gyönyör kombinációja az egész. Szívesen kipróbálmán 3 férfival is. Mikor az egyik seggbe. a másik punciba a harmadik szájba kúr, és a végén még fel sem bírok állni úgy meg vagyok kefélve.
2011. ápr. 15. 10:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Húha. Találkozni akarok veled. Írj.
2011. ápr. 15. 11:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Ha Te is szereted az extrém dolgokat akkor Én is találkozni szeretnék veled. Írjál privát nekem.Írd meg mi az elvárásod, mit akarsz, hogyan gondolod.Majd eldöntöm, hogy számomra megfelelő partner vagy-e vagy sem. Mit szeretsz a szexben.
2011. ápr. 15. 11:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Írtam. Nem szeretem az elvárás szót. A spontaneitást és a gyönyört annál inkább. Úgy képzelem, hogy találkozunk, és meglátjuk, mi lesz. Úgy képzelem, hogy csinos vagy és vonzó.
2011. ápr. 15. 12:22
 8/9 anonim ***** válasza:

"Úgy képzelem, hogy csinos vagy és vonzó."

Én meg pont fordítva.

2011. ápr. 15. 12:45
 9/9 anonim ***** válasza:
előző pasim skizofrén volt ;)
2011. ápr. 17. 15:30

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!