Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ébredéskor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ébredéskor mindig feláll és így mentálisan is eléggé "kiéhezettnek" érzem magam?

Figyelt kérdés
Általában minden ébredésnél, ha délután is alszom el, akkor is, úgy kelek, hogy nagyon áll és be vagyok indulva. Ez baj? Kéne tegyek vmit ellene?
2011. ápr. 15. 00:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Dehogyis nem lehet ellene tenni.

Évek óta lehet venni teljesen természetes anyagokból készült tesztoszteron szint fokozókat.

Elkezdi szedni az 50-60 éves és visszaállítja a normális értékét,uh olyan lesz,mint 20 évesen.

2011. ápr. 17. 13:29
 12/16 A kérdező kommentje:
De nekem épp ez a bajom. Én nem szeretnék kanos lenni. JObb lenne, ha valahogy ki tudnám zárni ezt az életemből
2011. ápr. 17. 13:37
 13/16 anonim ***** válasza:

40-50 éveseknek nem áll? Ismerek 19-20 közötti gyereket, aki szintúgy erőlteti, de nem megy neki. Szóval ez sem teljesen a kortól függ. Amúgy meg inkább 50 felé.

Amúgy te hány éves vagy? Mert ha ilyen 10-13 körül, akkor természetes, hogy inkább kizárnád az életedből ezt az egész macerát, de majd ha a csajoddal alszol, és reggel arra ébred, hogy sátrat vertél, és nem tud ellenállni egy jó cuminak, hálát adsz az istennek, hogy működik a reggeli zászlóhúzás, higgyél nekem ;)

2011. ápr. 19. 17:38
 14/16 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok és ki szeretném zárni az életemből ezt az egész macerát. Főleg azt a macerát, hogy vonzódom a lányokhoz.
2011. ápr. 19. 18:45
 15/16 anonim ***** válasza:
bu.zi vagy,hogy nem akarsz hozzájuk vonzodni?
2011. ápr. 23. 09:34
 16/16 anonim ***** válasza:
kikell verni utána hugyozni és garantálom hogy nem fog állni!
2011. ápr. 23. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!