Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok. Ti totálisan semlegesek vagytok a női testre? Még csak zavarba se jöttök egy meztelen nőtől?
Én is meleg vagyok, de azért ha látnék egy meztelen nőt kicsit zavarba jönnék. Nálatok mi a helyzet?
19/f
Hello!
Én teljesen hetero vagyok viszont van egy meleg haverom, akivel amúgy tök jól kijövök és megkérdeztem tőle hogy ha meglát egy pucér nőt akkor nem bizsereg-e a farka, és azt mondta hogy nem meg semmit nem érez :S
én voltam az első író. :)
Én is zavarba jövök ha bámulok egy jó csajt a buszon és észre veszi hogy bámulom akkor azért én is zavarba jövök de felőlem félreértheti :P
Előző író vagyok sorry csak szarakodik a billentyűm és össze vissza ír :S Szóval én is zavarba jövök ha a buszán bámulok egy jó csajt és észre veszi
De felőlem félreérheti :P
Ha szép, akkor mennézem, de nem érzek semmi bizsergést, semmi vonzalmat - csak olyan, mint a mikor a múzeumban egy gyönyörű női aktot, vagy szobrot nézek.
Szerintem a heteró férfiak is ugyanígy lehetnek egy szép férfitest látványával: megnézik, mert szép, de nem éreznek szexuális vonzalmat.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!