Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hányan élveztek már a szádba?
Figyelt kérdés
lenyelted, volt különbség az ízek között?
akkori és mostani kort is irjatok!
2011. ápr. 14. 22:49
2/13 anonim válasza:
Ketten. A jelenlegi és a volt párom.
Lenyeltem, és természetesen volt különbség az ízek között, de nem számottevő.
17L
4/13 anonim válasza:
1 férfi volt és van az életemben. Még soha nem tette ezt velem, nem is tudná tiszteletből. Privát szerencséje, mert én azon kívül hogy orálisan kényeztetem, max az előváladék kerül a számba, de van hogy azt sem várom meg, kézzel folytatom az ingerlést. Nálunk ez nem divat. 30-as nő.
7/13 anonim válasza:
attól, hogy 2 párja van/volt eddig, mitől lenne ribanc?
8/13 anonim válasza:
Csak irigykedik, hogy ő nincs köztük :)
9/13 anonim válasza:
Nem számoltam de sokan.Mindig le szoktam nyelni.Kicsiben talán mind eltért egymástól.
10/13 anonim válasza:
Volt egy pár , az íz sokszor eltér. a jelenlegi páromnál multkor olyan keserü volt mint az epe.Attol függ állítólag hogy milyen a férfi étrendje.24n
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!