Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mire kell odafigyelni az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire kell odafigyelni az első együttlétnél?

Figyelt kérdés

A párommal már több éve vagyunk együtt. Mondta nekem, hogy gyakran megkíván és legszívesebben leteperne mert annyira vonzó vagyok. Nekem nincs ellenemre a dolog, elvégre már egy éve pettingelünk, de aktusra még nem terelődött át ez a dolog.

Szeretném meglepni, hogy egyik nap váratlanul leteperném, ami szerintem tetszene neki. Utána olvasgattam a dolgoknak, és a legmegfelelőbb póznak azt ajánlották, hogy a lány legyen alul (azaz én). Itt legfőképpen arra lennék kíváncsi, hogy mit kell tenni ha én vagyok alul és ne úgy történjen az egész, hogy én csak ott fekszek mint egy darab fa. Simogassam a hátát vagy mégis mi tévő legyek?

A védekezésen, a gyengédségen és a nyugalmas helyszínen kívül még mire kell figyelni?

Légyszíves normális válaszokat, mert tényleg fontos lenne.. Elvégre ez az első alakalom :-)

18/L

2011. ápr. 14. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:
ezt nem lehet leirni ez ott történik ezt érezni kell átélni ilyet nem lehet leirni vagy elmodnanni
2011. ápr. 14. 22:41
 2/4 anonim válasza:
elsosorban legy biztos benne hogy nem fog megzavarni senki,legy nyugott ne stresszelj.aztan ha mar alul vagy probalj az o taktikaja utan vonzodni.mozogj a testevel,kapcsolodj ki a hatat is simogadhatod nyugottan csokolhatod a mellkasat is.sok sikert majd ha megtortent irj valaszt:):):)
2011. ápr. 14. 22:44
 3/4 anonim ***** válasza:
ne variálj, és ne tervezz, majd jön minden magától. Az agyadon a gondolkodó és agyaló kapcsolót OFF-ra az élvezet kapcsolót ON állásba tekerd. Fontos.
2011. ápr. 14. 23:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Bölcsészlány vagy-e...?
2011. ápr. 15. 00:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!