Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Esztétikai szempontból milyen testalkat jön be jobban? (kép)
Figyelt kérdés
A szálkásabb vagy inkább a vastagabb "formák" tetszenek egy férfin? Nem feltétlenül izmosságra gondolok csak maga a testalkat:
1.
2.
2011. ápr. 14. 21:49
11/19 anonim válasza:
Az összes kb ugyanolyan. Nekem nem tetszenek az ennyire izmos pasik. Úgyhogy egyik se.
21/L
12/19 A kérdező kommentje:
Hát kicsit meglepődtem! Ennyi embernek nem tetszenek az izmos emberek? Akkor mi jön be az 50 kg emók vagy a dupla tokás gyorséttermes pasasok?
2011. ápr. 16. 14:53
13/19 anonim válasza:
Taylor Lautner az nagyon jó bőr de én fiú vok :P
14/19 anonim válasza:
Nekem az utolsó: Taylor Lautner...meg amúgy is olyan cuki pasi!!! :)
15/19 anonim válasza:
a farkasemberé bár bamba és kancsal
21/f
16/19 anonim válasza:
Ezek közül Brad teste a legjobb szerintem. De Matt Damon eszméletlen jól néz ki a Good Will Huntingban. Szerintem egy pasi legyen szálkás és ne full izmos. Az sokkal szebb.
17/19 anonim válasza:
Taylor és az elötte lévő is szuper egyszóval a nem szálkás izmos!
18/19 anonim válasza:
Mind a négy szuper de inkább a Taylor meg aki elötte van!
19/19 anonim válasza:
Az 50 kg-os emós és a dupla tokás gyorséttermesek között azért van átmenet a gyurma gyurikon kívül is. Az én párom pl. kellően izmos, szép széles válla és háta van, izmos feneke és combja, de a hasa nem kockás és nincs ilyen óriási muszklija, meg totál szögletes mellizma sem :) Nekem ő tetszik, és nem akarnám, hogy izmosabb legyen.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!