Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ha ti 1-1,5 hétig nem veritek ki, utánna mekkorát "durrantok"? Milyen érzés maszturbálni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 21:45
11/19 anonim válasza:
Én álltalában, 3-4 naponként szoktam kiverni a farkamat, mert már az után nem birom tovább, és mindig jó nagyot szoktam élvezni. F.
12/19 anonim válasza:
nem is emlékszem rá mikor volt olyan... 3-4-5 nap után már eléggé elviselhetetlen érzés. amúgy: nagyot és hamar, jó.
13/19 anonim válasza:
nekem már 2 nap sok ember!!! kine probáld:D szard le mien:D
14/19 anonim válasza:
Én 2 napog már nem birom ki recskázás nélkül. Jó nagyot durranok, és Qrva jó érzés a f@szverés!
15/19 anonim válasza:
Körülmetéltek nemrég, 1 hétig nem önkielégítettem, mikor csináltam 7 nap után, az volt a legjobb eddig életemben. De persze nem éri meg egy hetet várni csak azért, hogy nagyon jó legyen az orgazmus :P
16/19 anonim válasza:
utána vagy 3szor is durranok egymásután.
egyszer akkorát durrantam h pólót kellett cserélnem sztem volt 0,5 deci gexi
17/19 anonim válasza:
nem tudom... ha egy hétig nem verem ki és szex sincs akkor "éjszakai magömlés" kategória :D
18/19 anonim válasza:
Nálam egyszer volt egy 4 hónapos szünet.
19/19 anonim válasza:
úristen fiúk annyira irigyellek titeket hogy ilyen gyakran ennyiszer van orgazmusotok :D bár nekem is így lenne:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!