Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az h a barátnőm nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az h a barátnőm nem akar lefeküdni velem?

Figyelt kérdés
Hello! A barátnőmmel már lassan 15 hónapja együtt vagyunk és nagyon szeretem és jól megvagyunk. Amikor összejöttünk pár hónappal utána lefeküdtünk és utána még elég sokszor megtörtént, de ez csak 2010 novemberéig tartott. azóta nem akar lefeküdni velem :( mi lehet a baj? azt mondja h nincs semmi csak nincs kedve... de furcsállom h novemberig sokszor lefeküdtünk utána meg hirtelen egyszer sem és már 5 hónapja nincs semmi... petting is nagyon nagyon ritkán, néha engedi h csináljak neki valamit de ő nekem max havonta 1-2 szer... mi lehet a baj? miért van ez? mit csinálok rosszul???
2011. ápr. 14. 21:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy már nem szerelmes beléd. De szerintem biztos, hogy valami lelki oka van, szóval beszélgess el vele.
2011. ápr. 14. 21:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Vagy túrós a f@szod, vagy megcsal!
2011. ápr. 14. 21:24
 3/10 Joco901019 ***** válasza:
A barátnőd lehet, hogy még nincs lelkileg felkészülve az első együttlétre és azért nem akarja a szexet. Beszélgess vele a szexről fantáziáljatok meg ilyesmi hátha akkor megjön a kedve hozzá.
2011. ápr. 14. 21:24
 4/10 A kérdező kommentje:
ÖÖ.. khm.. nem túrós a faszom... nem csal meg.... és már kb 12 szer lefeküdtünk... szal egyetlen egy válasz sem helyes... jah és 100% szerelmes belém és én is belé... Valami más megoldás?
2011. ápr. 14. 21:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Jah és próbáltam már megbeszélni vele h miért nem akar? így hirtelen miért változott emg a véleménye? de csak annyi a válasz h: nem tudom, nincs kedvem, csak úgy...
2011. ápr. 14. 21:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy lelki eredetű vagy esetleg nőgyógyászati problémák. Elég régóta együtt vagytok, már jó lenne ilyen dolgokról nyíltan beszélni. Mert az nem létezik, hogy "egyszerűen nincs kedve hozzá" szerintem. Ez lehet egy nap, egy hét de nem 5 hónap
2011. ápr. 14. 21:29
 7/10 Joco901019 ***** válasza:
Akkor lehet a barátnőd összeszedett valami nyavalyát kérdezz rá, hogy nincs-e valami betegsége.
2011. ápr. 14. 21:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Az a megoldás, hogy MIATÖKÖMÉRTTŐLÜNKKÉRDEZEDMIÉRTNEMTŐLE?
2011. ápr. 14. 21:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát ilyet még nem hallottam, de az őszinteség erre pont egy jó megoldás lenne. Hívd át és mondd el, hogy ez így neked nem jó, és nyugodtan mondja el, ha van valami problémája. Két eshetőség van... vagy veled van baja, vagy nem. Mind a kettővel jól jársz, mert ha veled van baja, lehet tudsz változtatni, ha meg nem veled(esetleg más tetszik neki) akkor vége, és legalább esélyed lesz, hogy olyan lányt találj, akinek jó vagy.
2011. ápr. 14. 21:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Az utolsó komi íróknak köszönöm :D valahogy megpróbálok beszélni az egészről hátha lesz egy válasz.. de más lány nekem nem kell... inkább kitartok :D mert szeretem és ez a lényeg :) Nah de még egyszer is köszönöm :D
2011. ápr. 16. 19:03

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!